Ben sana söyliyim şimdi, G4560 , RX570 sistemi kullanıyorum. CSGO gibi oyunları zaten hiç bir sıkıntı olmadan 200-300 fps'i görüyorsun yani, tabi paran varsa alabilcegin en iyisini almak daha mantıklı.Ama PUBG'de işte orda sıkıntıyı görüyorsun ama oda monitörüm 1080p olmadığı için oluyordu. Şuanki monitör 1440x900 pubg de 70-80 fps'ken arkana döndüğünde muthiş bir drop giriyorki 40 fps ye kadar düşüyordu buda adamın sinirini bozuyor aynı şey yakınında bi adamla çatışırkende oluyor. Arkadaşımın monitörünu denedik bir kere 1080p çözünürlük çok düşükde (sadece kenar yumusatma ve doku orta) çok rahat yağ gibi oynuyordum.Kendin karar ver, monitörün varsa tabikide RX570 al yoksada al ileride yanına işlemci ve monitör çekersin. Not: AMD RADEON'un 2020 güncellemesiyle Radeon Boost diye bir özellik geldi, az önce denedim çok şaşırdım o dropların hepsi kalkmış ayarların hepsi orta gölge düşükte 77 fps alıyorum ortalama olarak mausu bir anda arkama döndüğümdede fps 63'e düşüyor 60'nın altına düştüğü zor oluyor.(görüntüte mozaikleşme oluyor saliselik ama sıkıntı yapmıyor) . ilaç gibi geldi bu güncelleme oyundan zevk almaya başladım.