G4560 sistem yükseltme

• Konuyu başlatan ceykey
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.088
Bütçe
2000
RAM önerilerilerini değerlendirip aynı marka/model RAM almaya karar verdim. Fakat merak ettiğim işlemciyi i3'e yükseltmek gerçekten gözle görünür bir fark yaratıcak mı?

144Hz siparişi verildi.

150FPS sabit demiştim farkındayım fakat 10 seviye FACEIT maçlarında kullanılan smoke+flash taktiklerinde FPS 100- olabiliyor ve o seviyede bu gayet can sıkıcı o yüzden elimden geldiğince 200+FPS sabitlemek istiyorum.

Bunların dışında işlemci için güzel bir soğutucu birşeyleri değiştirir mi?(Stok soğutucu var sistemde) eğer ki değişim olursa önerileriniz nedir?
Sanmıyorum işlemcin çok ısınan bir işlemci değil. Msi afterburner la falan OC deniyebilirsin ama ne kadar işine yarar bilemem. OC işlerine çok bulaşmadığım için tavsiye de etmem sisteme zarar vermesin.

Peki anakartı değiştirip yeni nesil bir işlemci yerine şuanki anakartımla uyumlu fakat daha güçlü bir işlemci alsam bu durum nasıl olur ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı