G4560 ve 1050 Ti sistem toplama

Kasayı acilen değiştir bir fanı var sıcaklıkta sıkıntı çıkarır.
Onu almayacak önerdiğim Ryzen sistemi alacak ondaki kasada gayet iyi.

6-7 ay sonrasını düşünüyorum 1000 tl ye yakın bir bütçem olur bu 9-10 ay civarına çıkarırsam 1500 tl
Fiyat düşebilir ama şuan bile GTX 1060 1070 fiyatına bence benim önerdiğim alın fazla masraf yapmayın. ;)

Onu almayacak önerdiğim Ryzen sistemi alacak ondaki kasada gayet iyi.

Fiyat düşebilir ama şuan bile GTX 1060 1070 fiyatına bence benim önerdiğim alın fazla masraf yapmayın. ;)

İleriye dönük olması benim için çok önemli şimdilik HD 630 yeter diye düşünüyorum ama OC yapmayı bilmiyorum. İ7 7700K HD 630 ile Gta 5 normal ayarlarda 30 fps falan aliyordu

İleriye dönük olması benim için çok önemli şimdilik HD 630 yeter diye düşünüyorum ama OC yapmayı bilmiyorum. İ7 7700K HD 630 ile Gta 5 normal ayarlarda 30 fps falan aliyordu
Dostum masraf daha çok olur diyorum niçin anlamıyorsun? tamam istediğinizi alın. Bu arada Ryzen daha ileriye dönük.

Kardeşim sistemin çok süper. İşlemci yükseltme, birkaç arkadaşın dediği gibi i7 7700'e kadar yolu var. Monitör olarak da HDMI girişli, 1920x1080p çözünürlüklü bir monitör yetecektir.

Kardeşim sistemin çok süper. İşlemci yükseltme, birkaç arkadaşın dediği gibi i7 7700'e kadar yolu var. Monitör olarak da HDMI girişli, 1920x1080p çözünürlüklü bir monitör yetecektir.
Ryzen daha ileriye dönük çoğu testlerde daha iyi Ryzen 3 kesinlikle g4560 dan daha iyi olur. Ryzen 7 serisine kadar yükseltilebilir olucak tabi adamı zorluyorum ama niçin Intel almak istiyor anlamadım kararına saygı duyarım ama masrafı daha fazla olacaktır. O zaman ona yakışır ekran kartı alıcaksınız en az 1000 TL Allah bilir AMD gıcıklık diye GTX 1070 1000 TL olur ve en az 2K bir monitör almalısın ve ona yapacağım masraf yerine Rx 580 bekler 1600 ile daha iyi bir sistem toplarım.

Önerdiğiniz sistem hazır sistem sıkıntı yaşatmaz değil mi
Yaşamaz. Piyasadaki bütün oyunları açar önerdiğim monitöre gayet uyumlu. Sonunda ikna oldunuz teşekkür ederim ;)

Ryzen daha ileriye dönük çoğu testlerde daha iyi Ryzen 3 kesinlikle g4560 dan daha iyi ve Ryzen 7 serisine kadar yükseltilebilir olucak tabi adamı zorluyorum ama niçin Intel almak istiyor anlamadım kararına saygı duyarım ama masrafı daha fazla olacaktır. O zaman ona yakışır ekran kartı alıcaksınız en az 1000 TL Allah bilir AMD gıcıklık diye GTX 1070 1000 TL olur ve en az 2K bir monitör almalısın ve ona yapacağım masraf yerine Rx 580 bekler 1600 ile daha iyi bir sistem toplarım.

Yaşamaz. Piyasadaki bütün oyunları açar önerdiğim monitöre gayet uyumlu. Sonunda ikna oldunuz teşekkür ederim ;)

Son olarak dediğiniz sistem 2600 lük hazır sistem yani

Son olarak dediğiniz sistem 2600 lük hazır sistem yani
Bunu diyorum maalesef hazır olduğu için 1500x ile değiştirilmez. AMD Ryzen ™ 5 1400 3.2GHz, 8GB DDR4, GTX1050Ti 4GB 128bit, 128GB SSD 500W Oyun Bilgisayarı - Oyuncu PC - KAMPANYA

Monitör olarak bunu alabilirsiniz. İkna olarak mantıklı bir sistem toplamış vede güzel bir monitör ile güzel ikili satın almış olursunuz. BenQ RL2455 24" 1ms (Analog+DVI-D+2xHDMI) Full HD Oyuncu Fiyatı

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı