Adam Sandler
Decapat
Düşünebilirim hocam. Sağ olun.
Ben tüm parçaları taksitle GET üzeri aldım.
Ben tüm parçaları taksitle GET üzeri aldım.
Gayet iyi. Daha ileriye dönük olmuş. İlerde 9. nesil bir işlemci takılabilir.Teşekkürler.
Son düzenlediğim sisteme bakar mısınız?
Gayet iyi. Daha ileriye dönük olmuş. İlerde 9. nesil bir işlemci takılabilir.
Arkadaşlar şu an aklıma geldi, monitörüm VGA çıkışlı 1030 ise bunu desteklemiyor. HDMI to VGA aktif dönüştürücüler perfornans kaybı yaşatır mı?Benim şahsi fikrime göre düzgün şekilde oyun oynamak istiyorsan sıfır yerine güvenilir temiz bir 2.El bilgisayara yönelmendir. O fiyata i5 4690 ve GTX 960 lı bilgisayar alabilirsin.
Performans kaybı olmaz ancak görüntü kalitesini etkileyebilir. VGA, HDMI kadar iyi görüntü veremez.Arkadaşlar şu an aklıma geldi, monitörüm VGA çıkışlı 1030 ise bunu desteklemiyor. HDMI to VGA aktif dönüştürücüler perfornans kaybı yaşatır mı?
Vermesin varsın hocam. Sağ olun.Performans kaybı olmaz ancak görüntü kalitesini etkileyebilir. VGA, HDMI kadar iyi görüntü veremez.
2015 diyelim ona ve senin düşüncene göre Crysis kötü grafikli bir oyun oluyor.GTA 5 karşılaştırma yapılabilecek bir oyun değil artık. 2013 yılında çıkmış bir oyundan bahsediyoruz burada[emoji4][emoji6]
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.