Merhaba arkadaşlar. Elimde MSI 110m gaming anakart ve G4560 işlemci vardı. Ben de GTX 1050 ve 8 GB RAM aldım. Bu sisteme kasa ve PSU önerebilir misiniz? İkisi bır arada da olabilir ayrı ayrı da. Ucuz yollu olursa daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler 
Çok teşekkürler öneriler için. Bütçe için 450 civarı düşündüm ama 2 parça şeklinde olursa 500 civarı da olabilir(ona uygun kuponlarım var n11'de)Bütçe belirtiniz.
PSU :
Captcha Verification
Kasa :
Captcha Verification
İkisi bir arada :
Captcha Verification
Dün Vatandan 723 liraya aldım. Online satışı yoktu arayıp telefon üzerinden aldım. MSI aero itx model1050 ne kadara aldınız ve ne zaman aldınız.
High Power 500w 80+ Bronze Kırmızı Fan Güç Kaynağı - n11.comÇok teşekkürler öneriler için. Bütçe için 450 civarı düşündüm ama 2 parça şeklinde olursa 500 civarı da olabilir(ona uygun kuponlarım var n11'de)
Hocam keşke bekleseydiniz 723 TL çok o karta iade edebilirseniz güzel olur yerine RX 570 4gb alabilirsiniz 100 daha koyupDün Vatandan 723 liraya aldım. Online satışı yoktu arayıp telefon üzerinden aldım. MSI aero itx model
Çok teşekkürler hocam
Hocam zaten 600 civarı bütçe belirlemiştim kart için GT 1030 alacaktım onun yerine bunu görünce bunda karar kaldım.100 lira arttıra arttıra gidersek sonu gelmez gibiHocam keşke bekleseydiniz 723 TL çok o karta iade edebilirseniz güzel olur yerine RX 570 4gb alabilirsiniz 100 daha koyup
Hep öyle oluyor zaten hocam. Her defa bi kişi bütçeyi 100 tl arttır şu ürünü al diyorÇok teşekkürler hocam
Hocam zaten 600 civarı bütçe belirlemiştim kart için GT 1030 alacaktım onun yerine bunu görünce bunda karar kaldım.100 lira arttıra arttıra gidersek sonu gelmez gibiama yine de öneriniz teşekkürler.
Hocam haklısınız ama o karta o parayı vermek ben sizin adınıza çok üzülürüm seçim sizin.Çok teşekkürler hocam
Hocam zaten 600 civarı bütçe belirlemiştim kart için GT 1030 alacaktım onun yerine bunu görünce bunda karar kaldım.100 lira arttıra arttıra gidersek sonu gelmez gibiama yine de öneriniz teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.