G4560 ve GTX 1050 Ti sistem yükseltme

Emin olmak için önce ekran kartını söküp başka bir bilgisayarda deneyin. Ayni sorun devam ederse sorun karttadır. Birde PSU'nun resmini çekip atın.

G4560 1050Ti kartı her zaman iyi besleyemiyor arada yapabiliyor. Özellikle işlemci ağırlıklı oyunlarda.

Pentium bir işlemciden bahsediyoruz sonuçta. Fiyatı ve performansıyla çok iyi bence. O tür oyunlarda ağırlığı ekran kartına verirseniz sorun olmaz. Burdaki durum bence genel olarak sistem bu oyun için yetersiz.

CS:GO'da bile çok olmasa bir ranked maçında 1-2 tane saniyelik takılma oluyor.

Genel bilgisayarın fotoğrafını atayım belki yardımı dokunur.

O zaman değiştir işlemciyi. i5 7600 ya da İ7 7700 falan al. Ama ben işlemci kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Benim işlemcimde G4560 en güncel oyunlarda bile hiç bir sıkıntı yaşamadım. CS:GO çok akıcı rahat bir şekilde besleyebiliyor. Daha önce G4560 - GTX 1050 Tİ kullanıp CS:GO'da darboğaz yaşadığını söyleyen kimseyi görmedim.

Son düzenleme:
Aynen youtube da falan gayet millet her oyunu oynuyor rahat rahat .

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Battfront 2 ve The Witcher oyunlarını kaydettim. @Ali Güngör. @Recep Baltaş . Ortak bir karara varamadık. Yarımcı olursanız çok sevinirim.

PSU'nuz 12V kanalından 300W veriyor. Bu da GTX 1050 Ti için sınır. Bunun için değiştirin dedim.
8 GB RAM eklemesi ve PSU değişimi yapın. İsteğe bağlı olarak SSD ekleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…