Pentium bir işlemciden bahsediyoruz sonuçta. Fiyatı ve performansıyla çok iyi bence. O tür oyunlarda ağırlığı ekran kartına verirseniz sorun olmaz. Burdaki durum bence genel olarak sistem bu oyun için yetersiz.
O zaman değiştir işlemciyi. i5 7600 ya da İ7 7700 falan al. Ama ben işlemci kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Benim işlemcimde G4560 en güncel oyunlarda bile hiç bir sıkıntı yaşamadım. CS:GO çok akıcı rahat bir şekilde besleyebiliyor. Daha önce G4560 - GTX 1050 Tİ kullanıp CS:GO'da darboğaz yaşadığını söyleyen kimseyi görmedim.
O zaman değiştir işlemciyi. i5 7600 ya da İ7 7700 falan al. Ama ben işlemci kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Benim işlemcimde G4560 en güncel oyunlarda bile hiç bir sıkıntı yaşamadım. CS:GO çok akıcı rahat bir şekilde besleyebiliyor. Daha önce G4560 - GTX 1050 Tİ kullanıp CS:GO'da darboğaz yaşadığını söyleyen kimseyi görmedim.
PSU'nuz 12V kanalından 300W veriyor. Bu da GTX 1050 Ti için sınır. Bunun için değiştirin dedim.
8 GB RAM eklemesi ve PSU değişimi yapın. İsteğe bağlı olarak SSD ekleyebilirsiniz.