G4560 ve GTX 1050 Ti sistem yükseltme

Emin olmak için önce ekran kartını söküp başka bir bilgisayarda deneyin. Ayni sorun devam ederse sorun karttadır. Birde PSU'nun resmini çekip atın.

Pentium bir işlemciden bahsediyoruz sonuçta. Fiyatı ve performansıyla çok iyi bence. O tür oyunlarda ağırlığı ekran kartına verirseniz sorun olmaz. Burdaki durum bence genel olarak sistem bu oyun için yetersiz.

G4560 GTX 1050 Tİ'yi çok rahat besler. Bana sorun işlemci kaynaklı gibi gelmedi. Genel olarak sistemin bu oyun için yetersiz olabilir.

Star Wars Battlefront 2 Recommended Requirements

• CPU: AMD FX 8350 Wraith or Intel Core i7 6700 or equivalent
  • CPU SPEED: Info
  • RAM: 16 GB
  • VIDEO CARD: AMD Radeon RX 480 4GB or NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB
  • FREE DISK SPACE: 15 GB
CS:GO'da bile çok olmasa bir ranked maçında 1-2 tane saniyelik takılma oluyor.

asdasdasdasdasdas.PNG

dsadasdasdas.PNG

Genel bilgisayarın fotoğrafını atayım belki yardımı dokunur.

O zaman değiştir işlemciyi. i5 7600 ya da İ7 7700 falan al. Ama ben işlemci kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Benim işlemcimde G4560 en güncel oyunlarda bile hiç bir sıkıntı yaşamadım. CS:GO çok akıcı rahat bir şekilde besleyebiliyor. Daha önce G4560 - GTX 1050 Tİ kullanıp CS:GO'da darboğaz yaşadığını söyleyen kimseyi görmedim.

Son düzenleme:
O zaman değiştir işlemciyi. i5 7600 ya da İ7 7700 falan al. Ama ben işlemci kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Benim işlemcimde G4560 en güncel oyunlarda bile hiç bir sıkıntı yaşamadım. CS:GO çok akıcı rahat bir şekilde besleyebiliyor. Daha önce G4560 - GTX 1050 Tİ kullanıp CS:GO'da darboğaz yaşadığını söyleyen kimseyi görmedim.
Aynen youtube da falan gayet millet her oyunu oynuyor rahat rahat .

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Battfront 2 ve The Witcher oyunlarını kaydettim. @Ali Güngör. @Recep Baltaş . Ortak bir karara varamadık. Yarımcı olursanız çok sevinirim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı