G4560 ve GTX 650 Ti sistem toplama

Ege_s35

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Neredeyse her şey içinde olan bir sistem topluyorum.
İkinci el topladım daha güçlü bir bilgisayar toplayabilelim diye ki dolar kurunun anlık da olsa 4.97'yi görmüş olması beni buna iten sebep. Biraz küsüratlı olabilir kusura bakmayın.

Dolar Kuru Anlık 4,85 ₺

Sistem:

Fiyat;

• Pentium G4560 : 240 ₺
  • GTX 650 Ti : 350 ₺
  • 8GB DDR4 RAM: 330 ₺
  • MSI Anakart : 250 ₺
  • WD Green 500 GB HDD : 100 ₺
  • Hi Level 240 GB SSD : 262 ₺
  • Xigmatek Termal Macun : 35 ₺
  • Dark İşlemci Soğutucu 57 ₺
  • Boost PSU Dahil Kasa : 143 ₺
Toplam : 1.767 ₺

Not : İsterseniz SSD almayarak bu rakamı 262 ₺ kadar düşürebilirsiniz.

SSD olmadan fiyat: 1.505 ₺

Son düzenleyen: Moderatör:
APU sistem 2X4 RAM kullanılarak daha iyi performans alınır. MHz seviyesi iyi. 2000 TL'lik bir APU sistemde PSU içeren kasa kullanmak zorunlu sayılır yoksa her türlü bütçeyi aşıyor. Önermiyorum yanlış anlaşılmasın PSU içeren kasaların PSU'su dandik oluyor zaten.

Ben tek bir eksiği gediği olmadan, tüm herşeyi içinde barındıran bir sistemi 1.500 TL 'ye topladım.

i7 7700K ile aynı soketleri paylaşan bir işlemci seçtim. Ekran kartını zaten yükseltebilirsiniz. DDR4 8GB ram'i istediğiniz zaman artırabilirsiniz.

İleriki zamanlarda 80+ bir PSU alabilirsiniz. Sistemin önü açık.
Sistemin Testini Görebilirsiniz. Video :

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Siz de bir konu açabilirsiniz sisteminizi tanıtmak için.
Mevcut sisteminiz benimkiyle tamamen aynı, fakat benimki 750 gb 7200 rpm :)
Ben kendiminkini geliştiriyorum. Eşi benzeri olmayacak. Önce 240 GB SSD aldım az önce mesela. 750Ti takacağım. 12 GB a yükselteceğim ram'i. Ekranım 1366x768. Onu 1920x1080'e terfi ettireceğim. İşlemciyi 4558u ile değiştirmeyi düşünüyorum ama değiştirmeyebilirim de. Batarya değişecek. Asus N552VW Klavyesi ve menteşe kapağı takacağım son olarak. Setup tamamlanmış olacak.

Modeli : K555LN-XO079D

Ben kendim sistem almayacam daha almama 1-2 yıl var sadece tavsiye amaçlı öyle yaptım zaten senin dediğin gibi şeyleri yapıyorum kardeşim mesela şuana kadar şu parçaları topladım:

• Wi-Fi Adaptörü
  • Mouse
  • Mousepad
  • 2 tane HDMI kablo
Şimdi yolda Cooler Master Masterkeys Lite ve Dell SE2417HG almak var.

Ben kendim sistem almayacam daha almama 1-2 yıl var sadece tavsiye amaçlı öyle yaptım zaten senin dediğin gibi şeyleri yapıyorum kardeşim mesela şuana kadar şu parçaları topladım:

• Wi-Fi Adaptörü
  • Mouse
  • Mousepad
  • 2 tane HDMI kablo
Şimdi yolda Cooler Master Masterkeys Lite ve Dell SE2417HG almak var.

Ben de SSD aldım dün :) Arkadaş da laptoplarda CD'yi çevirmeye yarayan zımbırtıyı verecek. Yanına ekstra bi cd driver alıcam ucuza asus, lg artık ne bulursam
Edit : Dolar 5.31 ₺ oldu.
Daha büyük edit : Dolar 6.59 oldu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı