G4560 ve GTX 750 Ti / RX 570 sistem toplama

PSU'nun kesinlikle değişmesi gerekiyor.

Böyle bir sistem toplayabilirsiniz:
2547.PNG

Sinerji Bilgisayar - sinerji.gen.tr - PC Toplama

Not:
  • Eğer 240 GB SSD depolama olarak yeterli gelmezse onun yerine 1 TB HDD alabilirsiniz.
  • Sisteme koymuş olduğum RAM'ler 2x4GB. İleride RAM'leri 16 GB'a yükseltmek isterseniz 2x8 GB şeklinde değiştirmeniz gerekecek. Haberiniz olsun.
Ekleme: Kasanın ön panelinde ne yazık ki fan yok. Gözümden kaçmış. Ek olarak şu tarz işinizi görecek bir fan alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Sıfır almayı düşünüyorum.
O vakit ilaç gibi gelen Ryzen'e yönelmelisiniz.
Herhangi bir B450 anakart, herhangi bir 3000MHZ 8GB DDR4 RAM, Ekran kartını sonradan yükseltebilirseniz Ryzen 2400G önerimdir.
kısa zamanda işlemciyi i5 7600k ya güncelleyeceğim.
Ucuz bir şey bulursan haber eyle :) Şuan BF1 MP'de akıcı bir vaziyette 40-60 FPS alıyorum ortalama 50 FPS :)

O vakit ilaç gibi gelen Ryzen'e yönelmelisiniz.
Herhangi bir B450 anakart, herhangi bir 3000MHZ 8GB DDR4 RAM, Ekran kartını sonradan yükseltebilirseniz Ryzen 2400G önerimdir.

Ucuz bir şey bulursan haber eyle :) Şuan BF1 MP'de akıcı bir vaziyette 40-60 FPS alıyorum ortalama 50 FPS :)
Düşündümde PUBG olmasada olur :) Emulatör daha keyifli, o yüzden şöyle düşündüm;
ASRock AMD Bu anakartın eksi yanı var mı sence ? yada bu A320
GTX 750Tİ, GTX 750Tİ ikisinden biri.
Ryzen 3 1200
DDR4 Ram bunlar amd uyum sağlıyormu ?
SSD bu ssd çabuk bozulur mu o kafamı kurcalıyor

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı