G4560 ve GTX1050 Ti ani FPS düşmesi

alcatraz0

Decapat
Bilgisayarda GTX1050 Ti, Intel Pentium G4560,8 GB team Elite RAM 2133,1TB harddisk, 400 Watt güç kaynağı var. Oyunlarda ani FPS düşmesi var, özellikle online oyunlarda. Sürekli RAM, hard disk, işlemci %100 kullanılıp duruyor.

1. İşlemciniz. günümüz oyunları için aşırı yetersiz.
  2. 8 GB RAM'in yettiği oyun kalmadı neredeyse.
  3. Windows 10 ile HDD kullanmak hata zaten. 8.1 veya Server 2016 ile deneyin.
Verdiğiniz tüm cevaplar klişe ve maalesef biraz abartı içeriyor.
Merak ediyorum 8 GB'ın yetmediği oyunlar neler ben nedense daha RAM'den kaynaklı peformans düşüklüğü yaşamadım. Eğer son çıkan oyunları ve online oyunları diyorsanız bir yere kadar haklısınız. Ancak Wİndows 10 HDD ve 8 GB RAM'le emin olun piyasadaki oyunların %80'inden fazlasını rahatça oynayabilirsiniz.

önceden yapmıyordu sonradan başladı
Merak ediyorum 8 GB'ın yetmediği oyunlar neler ben nedense daha RAM'den kaynaklı peformans düşüklüğü yaşamadım. Eğer son
Merak ediyorum 8 GB'ın yetmediği oyunlar neler ben nedense daha RAM'den kaynaklı peformans düşüklüğü yaşamadım. Eğer son çıkan oyunları ve online oyunları diyorsanız bir yere kadar haklısınız. Ancak Wİndows 10 HDD ve 8 GB RAM'le emin olun piyasadaki oyunların %80'inden fazlasını rahatça oynayabilirsiniz.
önceden olmuyordu

önceden yapmıyordu sonradan başladı
Bu dedikleriniz BF1'de oluyorsa işlemci yetersiz geliyor. Ancak birkaç ince ayar ile oynanabilir değerlere ulaşabilirsiniz. Online için yapacaklarınız çok daha kısıtlı maalesef.

şunu anlam veremiyorum önceden böyle sorunlarla karşılaşmıyordum
sonradanmı sıkıntı olmaya başladı
O zaman bir virüs taraması yapın, Windows ve başta ekran kartı sürücüleri olmak üzere güncellemeleri yapın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı