G4560 ve RX 470 Sistem Toplama

ibrahim yolaçan

Hectopat
Daha fazla  
290 tl
760 tl

8GB Corsair 2400 MHZ Ddr 4 CL14 Ram (Bu hediye geldi fiyatı yok.) :)

Cooler Master N200 RC-NSE-200-KKP600, 600W, USB 3.0, mATX Kasa - 275 tl

Toplamda 1925 tl ye bu sistemi topladım, farkındayım ki işlemcim bazı oyunlarda darboğaz yaşayacak, bu yüzden anakart, ekran kartı ve PSU'yu birazcık yüksek tutarak sistemi yükseltirken sadece işlemciyi değiştirmem gerekecek. Eksiğiyle fazlasıyla sistemimi değerlendirirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci hariç gayet güzel bir sistem olmuş. Çok geçmeden daha iyi performans için işlemciyi de değiştirin muhakkak.

Ancak depolama için sadece 240 GB SSD yetmez. Dahili 1 TB HDD eklemelisiniz.

İşlemci hariç gayet güzel bir sistem olmuş. Çok geçmeden daha iyi performans için işlemciyi de değiştirin muhakkak.

Ancak depolama için sadece 240 GB SSD yetmez. Dahili 1 TB HDD eklemelisiniz.
İlgili yorumunuz için teşekkür ederim.Aslına bakarsanız SSD konusunda 128 GB mi alsam diye ikilemde kalmıştım. Hayatımda hiç 50 GB alan doldurduğumu hatırlamıyorum. 240 fazla bile gelecektir benim için. :)

Bence ekran kartını MSI veya Asus olarak değiştirmelisin. Ayriyetten anakart olarak da MSI Bazooka öneririm.
Msi Bazooka'nın bu anakarttan farkı ne hocam?
Param olsa MSI tercih ederim şüphesiz.Fakat bütcem bu, ve 760 Tl fiyata Asus 1050ti almaktansa, HIS RX 470 tercih ettim :)

g4560 ile RX 470 alman çok mantıksız. Ondansa i3 7100 ve GTX 1050 Tİ alman daha mantıklı.
Ben sadece Knight Online oynama amaçlı dizdim.Şimdilik idare etsin ilerde upgrade yaparım diye düşünerek RX470 tercih ettim.Uzunca bir sürede bu işlemci bu tarz oyunlarda beni idare edebileceğini düşünüyorum.İlerde Upgrade ederkende sadece işlemciyi değiştiririm diye düşünmüştüm.

Bu ekran kartı inanın gözüme çarpmamıştı sipariş ederken. :) Gözüme çarpsa bunu sipariş ederdim 20 tl daha ekleyip. HIS markasınada şans vermek istiyorum açıkçası birazda. Yorumunuz içni teşekkür ederim.

Ben sadece Knight Online oynama amaçlı dizdim.Şimdilik idare etsin ilerde upgrade yaparım diye düşünerek RX470 tercih ettim.Uzunca bir sürede bu işlemci bu tarz oyunlarda beni idare edebileceğini düşünüyorum.İlerde Upgrade ederkende sadece işlemciyi değiştiririm diye düşünmüştüm.

Bu ekran kartı inanın gözüme çarpmamıştı sipariş ederken. :) Gözüme çarpsa bunu sipariş ederdim 20 tl daha ekleyip. HIS markasınada şans vermek istiyorum açıkçası birazda. Yorumunuz içni teşekkür ederim.

Sadece KO oynayacaksan hocam G4560 çok rahat yeter. Fakat cidden MSI RX470'in, HIS gibi adı sanı duyulmamış bir markadan daha kaliteli olacağına yemin edebilirim :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı