G4560 ve RX 580 Sistem USB'lerin çalışmaması ve görüntü alamama

xians35

Hectopat
Daha fazla  
Topladığım sistemde görüntü alamıyorum ve USB'ler çalışmıyor.

Sistemi uzay sistem kurdum ilk başta ama bunun bir sorun olacağını zannetmiyorum.
Ekran kartını hem direk sokete hemde USB Riser aracılığı ile taktım gene de bir şey fayda etmedi.
24 Pin ve 8 Piç güç girişleri, HDMI bütün bağlantılar sorunsuz şekilde takılı diye düşünüyorum.

Sistem olarak ise:
  • 850W Dark Power
  • MSI Z170A M5
  • Intel G4560
  • Sapphire RX 580 Nitro+ Limited Edition.
  • 4x2 8 GB Corsair Vengeance DDR4
  • 120 GB SSD

1. Sistem dengesiz sanırım idareten topladınız güncelleme yapana kadar kullanmak için. 2. Olarak Z170 Kaby Lake değil Sky Lake tabanlı bir anakart. İşlemci ise Kaby Lake olduğu için anakart güncel BİOS olmadan görüntü alamazsınız. Son olarak böyle parçaları halı gibi eşyaların üzerinde bırakmayın sağlam olsalar dahi yukarıdaki arkadaşın dediği gibi statik elektrikten dolayı bozulurlar.

1. Sistem dengesiz sanırım idareten topladınız güncelleme yapana kadar kullanmak için. 2. Olarak Z170 Kaby Lake değil Sky Lake tabanlı bir anakart. İşlemci ise Kaby Lake olduğu için anakart güncel BİOS olmadan görüntü alamazsınız.
O adımı tamamen atlamışım ben de. Aynen öyle. Anakart için güncel BIOS indirdiniz mi? BIOS güncellemesi istiyor anakart.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı