G4560 ve RX460 Sistemi Yükseltme

Benim böyle bi sistem dizme gibi bi olayım yoktu 50 tl için şunu yapma böyle riske etme denildiği için bu hale geldim 4GB'dan daha fazla alamam ileride 4 almak yerine 8 alırım o halde 12GB olur.

32 bit İşlemciyi 64 bit Yapma Windows 10 (64 BIT TABANLI)

Burdan altta cevapda verilen linkteki yerden indirerek 64 bite geçirebilir miyim?
Montajı yaptıktan sonra 64 bite geçirip daha sonra ekran kartını güncelleyeceğim başka bir şey yapmama gerek kalmıyacak değil mi?

Güncelleme konusunda bilgim yok hocam. Ancak bellek konusunda markanın FPS ye etkisi olmaz. Bilginiz olsun. Yani Crucial Kingston, Corsair, Hi-Level bu modellerde sadece CL değeri yani gecikme süreleri değişir. Oda aman aman bir fark etmez hangisi en ucuzsa onu alın. Soğutucuyada ben olsam 20 30 TL fazladan vermem. Değmez.

Soğutucunun Ramdeki etkisi ne bilmiyorum o yüzden karar veremedim :8

Hocam nerdeyse hiç farkı yok. O.C yapmayacaksın zaten boşuna para dökme. O.C yapacak olsaydın al derdim.
O.C yapmayı düşünmüyorum gerçi yapamam da ne olduğunu bile bilmiyorum

Ama yinede 8GBlık ram alamam en azından 150tl civarı olmadığı sürece

İleride 4GB yerine 8GB'lık alsam 12GB yeterli olmaz mı?

O.C yapmayı düşünmüyorum gerçi yapamam da ne olduğunu bile bilmiyorum

Ama yinede 8GBlık ram alamam en azından 150tl civarı olmadığı sürece

İleride 4GB yerine 8GB'lık alsam 12GB yeterli olmaz mı?
Olmazsa satıp 8 alırsınız hocam. Sorun yok. 12 GB'de yeterli gelir. Tamam 8 GB almayın. Demem o ki 4 GB'ye soğutucu almayın gerek yok.

Olmazsa satıp 8 alırsınız hocam. Sorun yok. 12 GB'de yeterli gelir. Tamam 8 GB almayın. Demem o ki 4 GB'ye soğutucu almayın gerek yok.
2. 8i alacağım zaman satarım artık.
64 Bit nasıl yapacağım hakkında bilgisi olan varmı

Birde ben Almadan önce en ucuz Kingston HyperX Fury Black 4 GB 2133MHz DDR4 HX421C14FB/4 Bellek fiyatını anında bulun. Tüm fiyatlar, özellikler ve yorumlar. Akakçe karşılaştırmalı alışveriş platformu bunu alırsam 2. ekran kartı olarak bunun aynısı yerine bunun 8GB'lık olanını alırsam sistemin çalışmama ihtilami vs. olur mu yinede?

32 bit bir işletim sistemini 64 bit e çeviremezsin. 64 bit işletim sistemi indirip veya satın alıp sıfırdan kurulum yapman gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…