G4560 ve RX460 Sistemi Yükseltme

Hocam 4 GB almayın 2 seneye kadar 8 GB size yetmeyecek. 2 tane bellek yuvanız var. 1 adet 8 GB alın ileride gerekirse bir 8 GB daha alırsınız 16 GB olur. 5 sene rahat rahat kullanırsın. Yoksa 50 TL için sisteminizin ömrünü kısaltacaksınız. İleride 4 GB daha alırım 8 olur demişsiniz. Ama şuan 8 anca yetiyorken ilerde hiç yetmeyecek. Şimdi 8 GB alın. Daha uzun ömürlü olacaktır. Soğutucu, bellek miktarı kadar çok önemli değil. O yüzden size tavsiyem 8 GB almanız.
n11'de 8 GB DDR4 2133 MHz CRUCIAL 1.2V CL15 BULK RAM PC 213,98 TL yerine 199,00 TL
8 Gb Ddr4 2133 Mhz Crucial 1.2v Cl15 Bulk Ram Pc - n11.com
Markada sonuna kadar güvenilir.
Benim böyle bi sistem dizme gibi bi olayım yoktu 50 tl için şunu yapma böyle riske etme denildiği için bu hale geldim :D 4GB'dan daha fazla alamam ileride 4 almak yerine 8 alırım o halde 12GB olur.

32 bit İşlemciyi 64 bit Yapma Windows 10 (64 BIT TABANLI)

Burdan altta cevapda verilen linkteki yerden indirerek 64 bite geçirebilir miyim?
Montajı yaptıktan sonra 64 bite geçirip daha sonra ekran kartını güncelleyeceğim başka bir şey yapmama gerek kalmıyacak değil mi?

Benim böyle bi sistem dizme gibi bi olayım yoktu 50 tl için şunu yapma böyle riske etme denildiği için bu hale geldim :D 4GB'dan daha fazla alamam ileride 4 almak yerine 8 alırım o halde 12GB olur.

32 bit İşlemciyi 64 bit Yapma Windows 10 (64 BIT TABANLI)

Burdan altta cevapda verilen linkteki yerden indirerek 64 bite geçirebilir miyim?
Montajı yaptıktan sonra 64 bite geçirip daha sonra ekran kartını güncelleyeceğim başka bir şey yapmama gerek kalmıyacak değil mi?
Güncelleme konusunda bilgim yok hocam. Ancak bellek konusunda markanın FPS ye etkisi olmaz. Bilginiz olsun. Yani Crucial Kingston, Corsair, Hi-Level bu modellerde sadece CL değeri yani gecikme süreleri değişir. Oda aman aman bir fark etmez hangisi en ucuzsa onu alın. Soğutucuyada ben olsam 20 30 TL fazladan vermem. Değmez.

Güncelleme konusunda bilgim yok hocam. Ancak bellek konusunda markanın FPS ye etkisi olmaz. Bilginiz olsun. Yani Crucial Kingston, Corsair, Hi-Level bu modellerde sadece CL değeri yani gecikme süreleri değişir. Oda aman aman bir fark etmez hangisi en ucuzsa onu alın. Soğutucuyada ben olsam 20 30 TL fazladan vermem. Değmez.
Soğutucunun Ramdeki etkisi ne bilmiyorum o yüzden karar veremedim :8

Hocam nerdeyse hiç farkı yok. O.C yapmayacaksın zaten boşuna para dökme. O.C yapacak olsaydın al derdim.
O.C yapmayı düşünmüyorum gerçi yapamam da ne olduğunu bile bilmiyorum :D

Ama yinede 8GBlık ram alamam en azından 150tl civarı olmadığı sürece

İleride 4GB yerine 8GB'lık alsam 12GB yeterli olmaz mı?

O.C yapmayı düşünmüyorum gerçi yapamam da ne olduğunu bile bilmiyorum :D

Ama yinede 8GBlık ram alamam en azından 150tl civarı olmadığı sürece

İleride 4GB yerine 8GB'lık alsam 12GB yeterli olmaz mı?
Olmazsa satıp 8 alırsınız hocam. Sorun yok. 12 GB'de yeterli gelir. Tamam 8 GB almayın. Demem o ki 4 GB'ye soğutucu almayın gerek yok.

Olmazsa satıp 8 alırsınız hocam. Sorun yok. 12 GB'de yeterli gelir. Tamam 8 GB almayın. Demem o ki 4 GB'ye soğutucu almayın gerek yok.
2. 8i alacağım zaman satarım artık.
64 Bit nasıl yapacağım hakkında bilgisi olan varmı

RAM olarak 150 TL'lik Kingston'dan al. İkincisini de ondan alman gerekir. İki farklı RAM ile sistemin çalışmama ihtimali bile var. İkisini de soğutuculu 150 TL olandan al. O fiyata güzel bir RAM. Sistemi en az birkaç hafta sonra toplayacaksan kesinlikle RX 560 tavsiye ederim. 2-3 gün sonra çıkacak. RX 460'dan %15 civarı daha performanslı olur.

Birde ben Almadan önce en ucuz Kingston HyperX Fury Black 4 GB 2133MHz DDR4 HX421C14FB/4 Bellek fiyatını anında bulun. Tüm fiyatlar, özellikler ve yorumlar. Akakçe karşılaştırmalı alışveriş platformu bunu alırsam 2. ekran kartı olarak bunun aynısı yerine bunun 8GB'lık olanını alırsam sistemin çalışmama ihtilami vs. olur mu yinede?

2. 8i alacağım zaman satarım artık.
64 Bit nasıl yapacağım hakkında bilgisi olan varmı

Birde ben Almadan önce en ucuz Kingston HyperX Fury Black 4 GB 2133MHz DDR4 HX421C14FB/4 Bellek fiyatını anında bulun. Tüm fiyatlar, özellikler ve yorumlar. Akakçe karşılaştırmalı alışveriş platformu bunu alırsam 2. ekran kartı olarak bunun aynısı yerine bunun 8GB'lık olanını alırsam sistemin çalışmama ihtilami vs. olur mu yinede?
32 bit bir işletim sistemini 64 bit e çeviremezsin. 64 bit işletim sistemi indirip veya satın alıp sıfırdan kurulum yapman gerekir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı