G4560 ve RX570 Uyumu

56648

Megapat
Merhaba, G4560 işlemciye sahibim, yakında RX570 alıyorum. Darboğaz yaşayacağımı biliyorum ama tam olarak oyun oynarken ne olacak onu bilmiyorum. Öncelikle sizlere sorum:

1- CSGO'yu full low ayarlarda oynayacağım çünkü high oynanacak bir oyun değil, ayarları kısacağım için neyle karşılacağım?
2- İşlemci tam yeteceği için RX 560 almak daha mı mantıklı?
3- Oyun oynarken donmalar olacak mı?
4- 600W+80Plus Xıgmatek PSU ile kullanacağım PSU hakkındaki yorumlarınız neler?
5- İşlemciyi çok yormayan oyunlarda tam performansta mı kullanacağım ekran kartını?
6- Everest Ec337-kk3 kasaya koyacağım ekran kartını sıkıntı olur mu? (PSU değişecek tabii ki)
7- Ekran kartı için dönüştürücü de kullanacağım bir sorunla karşılaşır mıyım?
8- Oyunda ayarları kısarsam sorun mu olacak? Sürekli en yükseğe mi almaya çalışmam lazım

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Platform ölü olduğu için dezavantajınız var. İşlemci yükseltme şansınız yok. Bu durumda dengeli bir kart almanız gerekir. RX 560 ile stabil performans alırsınız. RX 570 ile grafik ayarlarını yükseltmeniz ve ekran kartına yük bindirmeniz gerek. Aksi halde ciddi darboğaz sorunu olur. Seçim size kalmış.

Son düzenleme:
Evet darboğaz olacaktır ama bu almamak için sebep değil bence. Darboğazla bile 1050Ti'dan daha fazla FPS veriyorum. Evet FPS düşüşleri var ama donma olmaz RAM'lerin 8x2 ise. Bence al. Arkada Discord vs. olmazsa bence oyun oynatır.

Evet darboğaz olacaktır ama bu almamak için sebep değil bence. Darboğazla bile 1050Ti'dan daha fazla FPS veriyorum. Evet FPS düşüşleri var ama donma olmaz RAM'lerin 8x2 ise. Bence al. Arkada Discord vs olmazsa bence oyun oynatır.
RAM'ler 1x8 2133MHz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı