G4600 Sistem Tercihi ve Ekran Kartı Tavsiyesi

Merhabalar. Az buçuk bilgimle bu sistemi topladım. Sizce değişiklik yapmalı mıyım? İyi toplamış mıyım? Ekran kartı eksik bir tek. 500-800 TL arası bir ekran kartı önerebilir misiniz?

Windows 10 kullanacaksanız SSD'yi çıkarmayın. HDD Windows 10 ile sıkıntı çıkarıyor.
GTX 1050 ti alacaksanız, PSU'yu 500w edinin.
Ayrıca parçaları ayrı ayrı temin edebilirseniz 200-300 TL'ye yakın kar elde edebilirsiniz. Hepsiburada.com ucuz bir yer değil. :)

Windows 10 kullanacaksanız SSD'yi çıkarmayın. HDD Windows 10 ile sıkıntı çıkarıyor.
Ayrıca parçaları ayrı ayrı temin edebilirseniz 200-300 TL'ye yakın kar elde edebilirsiniz. Hepsiburada.com ucuz bir yer değil. :)
1050ti için 500w fazla değil mi?
G5400 işlemci, h310 anakart,1050ti ekran kartı. Kalanı aynı olsasa sorun olmaz. 1050ti sığmıyorsa SSD yi çıkartınca sığıyor mu ona bak. Sığıyor ise SSD yi çıkart. Yok bana SSD lazım diyorsan 2. El 1050ti bak.

Hocam SSD'yi çıkarın, anakartı H310 yada B360 yapın, işlemciyi de G5400 yapın. Kalan para da 2. el 1050 Ti aldırabilir.
Usta anakartı değiştirmeyi düşünmüyorum. En çok tercih edilen F/P modelini seçtiğimi düşünüyorum. İşlemci konusunda tereddütteyim. G4560 ile G5400 arasında pek fark var mıdır?
O siteden almayacağım tabii ki tüm parçaları. :) Örnek olsun diye oradan topladım.

Usta anakartı değiştirmeyi düşünmüyorum. En çok tercih edilen F/P modelini seçtiğimi düşünüyorum. İşlemci konusunda tereddütteyim. G4560 ile G5400 arasında pek fark var mıdır?

O siteden almayacağım tabii ki tüm parçaları. :) Örnek olsun diye oradan topladım.
G5400 8. Nesil işlemci. İleriye dönük olur. Performansı da iyi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı