G502 mi, Razer Deathadder chroma mı?

Logitech G502 mi Razer Deathadder Chroma mı?

• G502

Oy: 16 51,6%
  • Deathadder chroma

Oy: 15 48,4%

• Oy verenlerin toplamı
    31
O zaman g502 en doğru tercih olacaktır. Bana göre Rival 300 daha iyi ama zevk meselesi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ergonomi arıyorsan Bloody'nin 90-100TL lik mouseleri bile daha iyi. G402 kullanıyorum. Kalitesine sözüm yok ama serçe ve yüzük parmak boşta kalıyor. Belki benden kaynaklı ama pişman oldum diyebilirim. Ama git bir teknoloji markette dene. Eline uyuyorsa al. Kalitesi gerçekten iyi G402 ve G502'nin.

Ergonomi arıyorsan Bloody'nin 90-100TL lik mouseleri bile daha iyi. G402 kullanıyorum. Kalitesine sözüm yok ama serçe ve yüzük parmak boşta kalıyor. Belki benden kaynaklı ama pişman oldum diyebilirim. Ama git bir teknoloji markette dene. Eline uyuyorsa al. Kalitesi gerçekten iyi G402 ve G502'nin.
Denedim hocam ikisini de, ikisi de bana uyuyor.

Razer Synapse iyi değil. Ben Razer Kraken almıştım. Driverları yüklemedi. En az 10 kez silip yükledim driverları yüklemedi ve hala yüklemiyor. Kulaklığın mikrofonunu kullanamıyorum. Ürünleri kaliteli onda problem yok, ama yazılımı kötü.
Ben Razer set dizdim ama boyle bir sorunla karsilasmadim. Logitech G302 kullandim daha once. Ikisinin de yazilimini gordum ben Razer derim.

DH'da G502'de kullandım 2 mousede çok güzel G502 şekline bakmayın oda çok ergonomik bunun dışında Logitech malzeme kalitesi olarak daha iyi. Razer ise bariz daha ergonomik ve daha şık yazılım olarak Logitech Türkçe destekli ama yazılımı pek iyi değil birde ağırlığı ayarlanıyor, Razer malzeme kalitesi Logitech'e oranla kötü ama genel olarak iyi ben 9 makro tuşlu G502 yerine 2 makro tuşlu Razer'i tercih ederim nedeniyse o 2 makro tuşun daha iyi pozisyonlandırılması. Bu arada forumda G502 incelemem mevcut Razer DH'da inceleme paylaşabilirim. Sensör kalitesini bilmiyorum 2 mouse da üzmez ama Logitech daha çok dpi destekliyor fakat ben 1200-800 arası kullandığımdan bana etkisi yok.

DH'da G502'de kullandım 2 mousede çokgüzel G502 şekline bakmayın oda çok ergonomik bunun dışında Logitech malzeme kalitesi olarak daha iyi Razer ise bariz daha ergonomik ve daha şık yazılım olarak Logitech Türkçe destekli ama yazılımı pek iyi değil birde ağırlığı ayarlanıyor, Razer malzeme kalitesi Logitech'e oranla kötü ama genel olarak iyi ben 9 makro tuşlu G502 yerine 2 makro tuşlu Razer'i tercih ederim nedeniyse o 2 makro tuşun daha iyi pozisyonlandırılması. Bu arada forumda G502 incelemem mevcut Razer DH'da inceleme paylaşabilirim. Sensör kalitesini bilmiyorum 2 mousede üzmez ama Logitech daha çok dpi destekliyor fakat ben 1200-800 arası kullandığımdan bana etkisi yok.
Abi ben de mouse alacam FPS oyunlar oynamayı düşünüyorum. G502 mi alıyım Deathadder elite mi alayım karar veremedim. İkisini de kullanmışsın herhalde.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı