G512 Carbon GX Blue Switch alınır mı?

Yinshiwa

Decapat
Daha fazla  
Selamlar, başlıkta belirttiğim üzere blue switch klavye arıyorum G512 GS Blue Switch klavye alınır mı herhangi bir sorun oluşturur mu ilerisi için? Eğer oluşturuyorsa başka klavyede öneride bulunabilir mısınız?

Kesinlikle tavsiye etmiyorum, benim eski klavye. Tuşlar çok kalitesiz kirilanlar olmuştu, birkaç tusun LED'i bozulmuştu ve ara ara bazı tuşlar aktıv olmuyordu. Genel anlamda kötü bir klavye. Bütçen nedir?
Maximum 3.5 - 4k ya kadar çıkabilirim. İkinci seçenek olarak aklımda milky switch olarak Yunzii AL66 var aklımda.

O klavye hakkında bilgiye sahip değilim. Bütçene uygun ASUS klavye önerebilirim. Ben ilk modelini kullanıyorum, bu ikinci versiyonda bilek desteği ve farklı eklentileriyle çok daha güzel olmuş. Switchler normal kırmızı switchli olanlardan bile daha sessiz. Mavi switchten geçince bayağı hissiz geldi bana, sende hisli tuşlardan hoşlanıyorsan farklı switchli versiyonlarına bakabilirsin.

O klavye hakkında bilgiye sahip değilim. Bütçene uygun ASUS klavye önerebilirim. Ben ilk modelini kullanıyorum, bu ikinci versiyonda bilek desteği ve farklı eklentileriyle çok daha güzel olmuş. Switchler normal kırmızı switchli olanlardan bile daha sessiz. Mavi switchten geçince bayağı hissiz geldi bana, sende hisli tuşlardan hoşlanıyorsan farklı switchli versiyonlarına bakabilirsin.

Geri ödeme kampanyası ile çok daha uyguna geliyor alınır. İsterseniz NX snow switch versiyonunu da alabilirsiniz.

Geri ödeme kampanyası ile çok daha uyguna geliyor alınır. İsterseniz NX snow switch versiyonunu da alabilirsiniz.
Güzel fakat tam olarak aradığım şey bu değil maalesef. Mavi switch uzun süreli kullanılabilir bildiğiniz bi klavye var mıdır?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı