2 yıllık sürede hiç bakım yapmadıysanız böyle sorunlarla karşılaşmanız normal. Bu markayı kötü yapmaz. Sizin aldığınız ürüne ilgisizliğinizden gerçekleşir. Ayrıca ben sizin kankanız değilim. Termal macun ve fan temizliği yapın. İyi akşamlar dilerim.Laptop alındığı andan beri içi açılmadı belki de ondandır.
Casper kötü marka kanka 2 yıllık deneyimim konuşuyor.
2 yıllık sürede hiç bakım yapmadıysanız böyle sorunlarla karşılaşmanız normal. Bu markayı kötü yapmaz. Sizin aldığınız ürüne ilgisizliğinizden gerçekleşir. Ayrıca ben sizin kankanız değilim. Termal macun ve fan temizliği yapın. İyi akşamlar dilerim.
Ben de aynı modeli kullanıyorum 1 senedir. Daha hiç bakım yapmadım ve hiçbir sorunu yok. Üniversiteye geri döneceğim 1 ay sonra. O zaman ilk temizliğini yapacağım. Bilgisayarı konumlandırdığınız ortam da çok önemli. Dediklerimi yapın. Termal macun değiştirin ve fanları temizleyin. Sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir.6. ayda sıkıntı çıkarmaya başlıyor emin ol 1.5 yıl geçince pişman oluyorsun sonra da savunduğun markaya sövüyorsun.
6. ayda sıkıntı çıkarmaya başlıyor emin ol 1.5 yıl geçince pişman oluyorsun sonra da savunduğun markaya sövüyorsun.
G770 bir tane laptopum var çok hızlı çalışıyor normalde ama son 2 gündür bir kasma oluşuyor.
Nasıl zararlı yazılım olduğunu bulabildin anti virüs programı kullanarak mıG770 bir tane laptopum var çok hızlı çalışıyor normalde ama son 2 gündür bir kasma oluşuyor. Nedenini de bulamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.