Çözüldü G770 laptop kasmaya ve donmaya başladı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Sorunum çözüldü, zararlı yazılım varmış bilgisayarda. Yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim.
Laptop alındığı andan beri içi açılmadı belki de ondandır.

Casper kötü marka kanka 2 yıllık deneyimim konuşuyor.
2 yıllık sürede hiç bakım yapmadıysanız böyle sorunlarla karşılaşmanız normal. Bu markayı kötü yapmaz. Sizin aldığınız ürüne ilgisizliğinizden gerçekleşir. Ayrıca ben sizin kankanız değilim. Termal macun ve fan temizliği yapın. İyi akşamlar dilerim.

2 yıllık sürede hiç bakım yapmadıysanız böyle sorunlarla karşılaşmanız normal. Bu markayı kötü yapmaz. Sizin aldığınız ürüne ilgisizliğinizden gerçekleşir. Ayrıca ben sizin kankanız değilim. Termal macun ve fan temizliği yapın. İyi akşamlar dilerim.

6. ayda sıkıntı çıkarmaya başlıyor emin ol 1.5 yıl geçince pişman oluyorsun sonra da savunduğun markaya sövüyorsun.

6. ayda sıkıntı çıkarmaya başlıyor emin ol 1.5 yıl geçince pişman oluyorsun sonra da savunduğun markaya sövüyorsun.
Ben de aynı modeli kullanıyorum 1 senedir. Daha hiç bakım yapmadım ve hiçbir sorunu yok. Üniversiteye geri döneceğim 1 ay sonra. O zaman ilk temizliğini yapacağım. Bilgisayarı konumlandırdığınız ortam da çok önemli. Dediklerimi yapın. Termal macun değiştirin ve fanları temizleyin. Sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir.

G770 bir tane laptopum var çok hızlı çalışıyor normalde ama son 2 gündür bir kasma oluşuyor.

G770 bir tane laptopum var çok hızlı çalışıyor normalde ama son 2 gündür bir kasma oluşuyor. Nedenini de bulamadım.
Nasıl zararlı yazılım olduğunu bulabildin anti virüs programı kullanarak mı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı