Çözüldü G770 laptop şarj olmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

umut kış

Picopat
Daha fazla  
5 yıllık laptopumu kullanırken birden şarjının azaldığını ve en sonunda sıfıra inip kapandığını gördüm. Açmayı denedim, olmadı. Şarja taktım açıldı ama şarj olmuyor, yani 0'da takılı kalıyor. Bilgisayarın bataryasının ömrünün bittiğini düşünüyorum. İnternette gördüğüm çoğu yolu da denedim ama olmadı. Bilgisayarım Excalibur G770 eski modeli yani GTX 1650 Ti ekran kartı var.

Dosya Ekleri

• IMG_20250805_221905.jpg
    IMG_20250805_221905.jpg
    195,4 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Casper'ın bu serisinin bence böyle kronik bir sorunu var. Benimki de aynı modeldi ve 4 yıllıkken aynısı oldu, arkasını açıp baktığımda batarya balon gibi şişmişti patlamasın diye çıkarmak zorunda kaldım. Kendin yapabiliyorsan kendin, riske atmak istemiyorsan servise ver. Sorununu çözemezler ama yeni bir batarya verebilirler ya da şiştiyse çıkartmış olursun.
Casper'ın bu serisinin bence böyle kronik bir sorunu var. Benimki de aynı modeldi ve 4 yıllıkken aynısı oldu, arkasını açıp baktığımda batarya balon gibi şişmişti patlamasın diye çıkarmak zorunda kaldım. Kendin yapabiliyorsan kendin, riske atmak istemiyorsan servise ver. Sorununu çözemezler ama yeni bir batarya verebilirler ya da şiştiyse çıkartmış olursun.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı