GA-945GCM-S2L sistem yükseltme

Maksimum bellek değerine ulaşmışsın zaten 4 GB'dan fazla zaten eklenemiyor bu anakarta belki işlemci 4 çekirdekli "Core 2 Quad Q8200" gibi bir işlemci ile değiştirilebilir fakat genel anlamda bu sisteme yatırım yapmanı önermiyorum.

Maksimum bellek değerine ulaşmışsın zaten 4 GB'dan fazla zaten eklenemiyor bu anakarta belki işlemci 4 çekirdekli "Core 2 Quad Q8200" gibi bir işlemci ile değiştirilebilir fakat genel anlamda bu sisteme yatırım yapmanı önermiyorum.
Katılıyorum, bu sisteme yapılan yatırım ölü yatırım olur. Sistemi satın yeni bilgisayar alın eğer geliştirmek istiyorsanız.

GT 1030 diyecem ama eminim o bile darboğaz yapacaktır çift çekirdekli ve çok eski mimarili işlemciye yatırım yapmak mantıksız bence yeni bir kasa için para biriktirin
katılıyorum :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı