Yok sadece PUBG gibi oyunları oynuyorum. RAM biraz düşük 8+8 RAM aldım bir onları takacağım eğer hala kasma zorlanma olursa digerlerini de değiştiririm. Ekran kartı GeForce GTX 1050 Ti kullanıyorum. Ona zamınında çok para vermiştim.
Ryzen 5 5600x Kutulu Garantili Faturalı - İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
R5 5600X İLK SAHİBİNDEN TRAY (FANSIZ) İŞLEMCİ - İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Yok sadece PUBG gibi oyunları oynuyorum. RAM biraz düşük 8+8 RAM aldım bir onları takacağım eğer hala kasma zorlanma olursa digerlerini de değiştiririm. Ekran kartı GeForce GTX 1050 Ti kullanıyorum. Ona zamınında çok para vermiştim.
Bence işlemciyi Ryzen 5 2600 veya Ryzen 5 3600 gibi bir şeyle değiştirin yeterli. Bence.
Ekran kartını yükseltmedikçe anca işlemci ağırlıklı oyunlardan çok daha iyi sonuç alırsınız. (CS:GO gibi.) Veya daha sonra ekran kartını da yükseltirim diyorsanız yapın harcamayı.
Bence işlemciyi Ryzen 5 2600 veya Ryzen 5 3600 gibi bir şeyle değiştirin yeterli. Bence.
Ekran kartını yükseltmedikçe anca işlemci ağırlıklı oyunlardan çok daha iyi sonuç alırsınız. ( CS:GO gibi.) Veya daha sonra ekran kartını da yükseltirim diyorsanız yapın harcamayı.
Şöyle ki ben soruyu yanlış sormuşum. Açıklayayım hemen. Bir PC de 1300X takılı 8 GB RAM var ve oyunlarda kasma donma gecikme oluyor. Sanırım rayzn 5 3600 daha iyi. Bunu alıp taktığımda uyum sorunu olur mu diyecektim.
Şöyle ki ben soruyu yanlış sormuşum. Açıklayayım hemen. Bir PC de 1300X takılı 8 GB RAM var ve oyunlarda kasma donma gecikme oluyor. Sanırım rayzn 5 3600 daha iyi. Bunu alıp taktığımda uyum sorunu olur mu diyecektim.