Emre çıtak
Centipat
Daha fazla

Overclock ile uğraşmıyorsanız ve M.2 SSD takmayacaksanız anakartı boşa değiştirmeyin bence, masraf yapmayın.
Oyun oynuyor musunuz? Ekran kartınız ne? Çok düşük bir kart ise g serisi Ryzen önerilebilir.
Yok sadece PUBG gibi oyunları oynuyorum. RAM biraz düşük 8+8 RAM aldım bir onları takacağım eğer hala kasma zorlanma olursa digerlerini de değiştiririm. Ekran kartı GeForce GTX 1050 Ti kullanıyorum. Ona zamınında çok para vermiştim.
![]()
Ryzen 5 5600x Kutulu Garantili Faturalı - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 988845708
Ryzen 5 5600x Kutulu Garantili Faturalı - İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
![]()
R5 5600X İLK SAHİBİNDEN TRAY (FANSIZ) İŞLEMCİ - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 991748961
R5 5600X İLK SAHİBİNDEN TRAY (FANSIZ) İŞLEMCİ - İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
![]()
MSI B550M PRO-VDH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B550M PRO-VDH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550M PRO-VDH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu da gerekecek:
![]()
ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Teşekkür ederim.
Son düzenleme: