GA-G31M-ES2L anakarta RAM önerisi

gantai0

Decapat
Daha fazla  
İyi günler hocalarım g 31m- ES2l anakartım var. DDR2 PC2-6400 2 GB RAM kullanıyorum. Ekran kartı GT Force 220. Simdi ben bunu en fazla kac RAM yükseltebilirim? Aklımda 4+4 yapmak var. Olur mu, olmaz mı? En fazla kac GB takabilirim? Cevaplarınızı beklıyorum.

En fazla 4 GB RAM takabilirsiniz. DDR2 Intel tarafında 4 GB RAM'ler desteklemiyor. ECC kartlarda var fakat onlar da server için kullanılanlar ekran kartı takıp oyun oynayamazsınız. Anakart değiştirmek isterseniz öneride bulunabilirim.

4+4 yapamazsınız anakart Max 4 GB destekliyor 2+2 yapabilirsiniz
anladım peki Kingston 2gb 800mhz Ddr2 Ram (kvr800d2n6/2g) | Trendyol bu ram uyumlu olur mu
En fazla 4 GB RAM takabilirsiniz. DDR2 Intel tarafında 4 GB RAM'ler desteklemiyor. ECC kartlarda var fakat onlar da server için kullanılanlar ekran kartı takıp oyun oynayamazsınız. Anakart değiştirmek isterseniz öneride bulunabilirim.
tabikide önerebılırsınız beklıyorum

Eğer elinizdeki anakarta işlemci de düşünürseniz o anakarta takabileceğiniz en iyi işlemci Xeon X5460'dır

Intel® Pentium® E5300 İşlemci​

2M Önbellek, 2.60 GHz, 800 MHz FSB bu var birde sey sorcam pc 32bit 64 bit yapabilme imkanım var mı varsa nasıl yapabilirim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı