GA-G41M Combo RAM DDR3 desteği

omer304

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler anakartım GA-G41M Combo(gigabyte).işlemcim:intel(R)core(TM)2 quad CPU Q8300 @ 2.5 Ghz şu an DDR2 RAM takılı anakartım DDR3 RAM destekliyor mu destekliyorsa kaç gb ta kadar çıkabilirim. Kaç MHz almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Olabilir ama çok saçma bu durum. Bende 1600 lük 8 gb bir kingston hyperx fury aldım. Benim anakartımda seninkinden aşağı kalmaz en az bi 9 yıllık var. 1866 desteklediği için kendi oc yapıyor. Yani bunu anlatmamdan kastım desteklenen mhz değerini anakartın otomatik açması lazım. O.c gibi bir işlem kullanıcıya bırakmak çok saçma. Videolarını araştırıp dediğin gibi yapabilirsin. Belki burada benzer yonga setli anakartı olan bir arkadaşta yardım edebilir. Ama onu çalıştırmaması gibi bir durum çok saçma olacak.
Ama tahminim anakartın bilgiler sayfasındaki saçma verilen hatalı bilgiler. Muhtemelen 1 adet tek slot 4 gb rami ya destekler ya desteklemez direk 8 gb ram diye yazarlar oraya. Bana kalırsa o.c ile falan uğraşmadan garantiye gönder 2x2 al zorlamanın bir anlamı yok.

@Recep Baltaş yardımcı olabilir misiniz?

ga-g41m combo anakart
işlemci intel core 2 quad q8300
win 7 32 bit
Kingston ValueRam 4GB 1333MHz DDR3 Ram denedim olmadı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı