GA-G41MT-D3 Anakart 8 GB RAM Sorunu

RaseWhizx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu anakarta sahibim. Daha önce GSkill'in 4+4 1600 Mhz RAM'lerini aldım, çalışmamıştı. Daha sonra anakartımın 1333 Mhz desteklediğini öğrendim ve Hi-Level'in 4+4 1333 Mhz RAM'lerini aldım. Yine çalışmıyor. Şu an anakartımda 2+2 1333 Mhz RAM'ler var ve sorunsuz çalışıyor. Sorun neyden kaynaklanabilir? Çözümü var mıdır?

Bende de aynı anakart modelinden var. İkitane 2 GB RAM'ı takıyorum gayet güzel çalışıyor. Ama tek 4 GB takıyorum çalısmıyor. Tek 8 GB taktım çalısmadı. Ne yapmam gerekiyor biri lütfen yardımcı olabilir mi?

Aynı sorunu yaşıyordum eski sistemimde 2el KVR1333D3N9/4G seri numaralı Kingston RAM bulup taktım 2 adet sorunsuz çalışmıştı. Anakart eski olduğu için her marka çalışmıyor yeni nesil anakartlar gibi değil ama üstte yazdığım seri numaralı RAM'leri bulursun 2.el falan onları alıp tak 8 GB'yi görür üstte sistem fotoğraflarını paylaşmıştım bakarsınız sorun olmaz.

Aynı sorunu yaşıyordum eski sistemimde 2el KVR1333D3N9/4G seri numaralı Kingston RAM bulup taktım 2 adet sorunsuz çalışmıştı. Anakart eski olduğu için her marka çalışmıyor yeni nesil anakartlar gibi değil ama üstte yazdığım seri numaralı RAM'leri bulursun 2.el falan onları alıp tak 8 GB'yi görür üstte sistem fotoğraflarını paylaşmıştım bakarsınız sorun olmaz.

Sanırım olayı çözdüm bu alacağımız RAM'lar 16 çipli eski model olması gerek yokaa hiçbir şekilde RAM'ları görmüyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı