GA-G41MT-D3 Anakart 8 GB RAM Sorunu

RaseWhizx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu anakarta sahibim. Daha önce GSkill'in 4+4 1600 Mhz RAM'lerini aldım, çalışmamıştı. Daha sonra anakartımın 1333 Mhz desteklediğini öğrendim ve Hi-Level'in 4+4 1333 Mhz RAM'lerini aldım. Yine çalışmıyor. Şu an anakartımda 2+2 1333 Mhz RAM'ler var ve sorunsuz çalışıyor. Sorun neyden kaynaklanabilir? Çözümü var mıdır?

Kardeşim 3 adet RAM denedim hiç biri çalışmadı. Nasıl 8 GB destekliyor söyle de bende bileyim.
Güncelleme: Arkadaşlar Kingstonun KVR1333D3N9/4G modelli RAM'ini aldım. Tek slotta şuan algıladı ve çalışıyor. Eski KVR1333D3N9/2G RAM'imle birlikte şuan 6 GB oldu. Konu kilitlenebilir.

Kardeşim 3 adet RAM denedim hiç biri çalışmadı. Nasıl 8 GB destekliyor söyle de bende bileyim.
Güncelleme: Arkadaşlar Kingstonun KVR1333D3N9/4G modelli RAM'ini aldım. Tek slotta şuan algıladı ve çalışıyor. Eski KVR1333D3N9/2G RAM'imle birlikte şuan 6 GB oldu. Konu kilitlenebilir.

Arkadaş KVR1333D3N9/4G modelini takıp çalıştırdığını söylemiş.
Bu RAM'den 2 tane taksam yani toplamda 8 GB kullanabilir miyim sizce? Bu anakarta uygun RAM bulma konusunda herkes sıkıntı yaşamış, daha 8 GB kullanana rastlamadım.

Arkadaş KVR1333D3N9/4G modelini takıp çalıştırdığını söylemiş.
Bu RAM'den 2 tane taksam yani toplamda 8 GB kullanabilir miyim sizce? Bu anakarta uygun RAM bulma konusunda herkes sıkıntı yaşamış, daha 8 GB kullanana rastlamadım.
US $5.5 |Tahmini Teslimat Zamanı
Bugünkü dolar kuruyla 214 liraya denk geliyor. Aynı anakarttan bende de var eski nesil sisteme yatırım yapmakta istemiyorum
US $5.5 |Tahmini Teslimat Zamanı
Bugünkü dolar kuruyla 214 liraya denk geliyor. Aynı anakarttan bende de var eski nesil sisteme yatırım yapmakta istemiyorum
Aynı RAM'in sadece 4 GB modeli Hepsiburada'da 242 lira bu arada şaka gibi :D
Captcha Verification

2X KVR1333D3/N9 4G ile 8 GB'ye tamamladım RAM'leri arkadaşlar.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    11,5 KB · Görüntüleme: 74
  • Adsız2.png
    Adsız2.png
    11,8 KB · Görüntüleme: 67
  • Adsız3.png
    Adsız3.png
    11,9 KB · Görüntüleme: 75
bende de aynı ana kart modelinden var. İkitane 2 gb ramı takıyorum gayet güzel çalışıyor. Ama tek 4 gb takıyorum çalısmıyor. Tek 8 gb taktım çalısmadı. Ne yapmam gerekiyor biri lütfen yardımcı olabilir mi ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı