GA-P55-US3L anakartta X3440 işlemci voltaj ayarları

karaliovski

Hectopat
Arkadaşlar, şu anlık 3.8 GHz ve 1.278 voltaj değerinde kullanıyorum. Snowman 4 ısı borulu 2 fanlı modeli var, yükte 70-75 derecelere kadar geliyor fakat kullandığım termal macun aşırı kalitesiz diye biliyorum. Acaba 4 veya 3.9 GHz için hangi voltaj değerini kullanmalıyım?

@Umut 77 konuya bakabilir misin dostum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Deneye deneye bulabilirsiniz hocam. 4 GHz için önce 1.3 voltaj değerinde deneyin. İşlemciyi 15-20 dakika stres testine sokun. Mavi ekran yerseniz voltajı yavaş yavaş yükseltirsiniz. Kullandığınız termal macun Snowman X4'ün içinden çıkan termal macunsa onu da en yakın zamanda değiştirin.

Deneye deneye bulabilirsiniz hocam. 4 GHz için önce 1.3 voltaj değerinde deneyin. İşlemciyi 15-20 dakika stres testine sokun. Mavi ekran yerseniz voltajı yavaş yavaş yükseltirsiniz. Kullandığınız termal macun Snowman X4'ün içinden çıkan termal macunsa onu da en yakın zamanda değiştirin.

Sen hangi voltajda kullanıyorsun ve termal macunun hangi model, bildiğim kadarıyla M.200 2 bakır tek fanlı ile güzel soğutma yapabiliyorsunuz gibi geldi.

Sen hangi voltajda kullanıyorsun ve termal macunun hangi model, bildiğim kadarıyla M.200 2 bakır tek fanlı ile güzel soğutma yapabiliyorsunuz gibi geldi.

Ben 1.216V voltaj ile 3.85 GHz'de kullanıyorum. Şu anda sahte MX-4 sürülü işlemcide. Kuruduğu zaman ZF-12 sürüp 1 tane de fan ekleyip 3.9 GHz'e zorlamayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı