Gadget dosyaları açılmadan virüs bulaşır mı?

mexyri

Femtopat
Daha fazla  
Sevgili komşu çocuğu ben 5 dakika salona gidecekten benim Windows 7 bilgisayara bir şeyler indirmiş ancak açmadan durdurdum kendisini sonra VirusTotal'a attım dosyayı bir baktim yok yok dosyada.🥲 Hemen sildim dosya hiçbir şekilde açılmamış ancak dosya .gadget uzantılı ve autoit virüsü var dosyanın içinde. Bilgisayarda kredi kartları kayıtlı olduğu için paranomanyaklık oldu şu an ayrıca VirusTotal linki de ektedir acil yardımcı olabilirseniz sevinirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevgili komşu çocuğu ben 5 dakika salona gidecekten benim Windows 7 bilgisayara bir şeyler indirmiş ancak açmadan durdurdum kendisini sonra VirusTotal'a attım dosyayı bir baktim yok yok dosyada.🥲 hemen sildim dosya hiçbir şekilde açılmamış ancak dosya .gadget uzantılı ve autoit virüsü var dosyanın içinde. Bilgisayarda kredi kartları kayıtlı olduğu için paranomanyaklık oldu şu an ayrıca VirusTotal linki de ektedir acil yardımcı olabilirseniz sevinirim :)

Hocam bildiğim kadarıyla başlatmadıkça sorun olmaz.
Nasıl siz bir programı açmadan çalışmıyorsa bu da benzeri mantıkta
Ama viruslü bir şeyi kurduysa veya o aplikasyonu çalıştırdıysa misafir çocuğu çok geç demektir.

Sevgili komşu çocuğu ben 5 dakika salona gidecekten benim Windows 7 bilgisayara bir şeyler indirmiş ancak açmadan durdurdum kendisini sonra VirusTotal'a attım dosyayı bir baktim yok yok dosyada.🥲 Hemen sildim dosya hiçbir şekilde açılmamış ancak dosya .gadget uzantılı ve autoit virüsü var dosyanın içinde. Bilgisayarda kredi kartları kayıtlı olduğu için paranomanyaklık oldu şu an ayrıca VirusTotal linki de ektedir acil yardımcı olabilirseniz sevinirim :)

Açmadıysa bir şey olacağını sanmam ama anlamadıgım şey 5dk da nasıl indirdi.

Hocam bildiğim kadarıyla başlatmadıkça sorun olmaz.
Nasıl siz bir programı açmadan çalışmıyorsa bu da benzeri mantıkta
Ama viruslü bir şeyi kurduysa veya o aplikasyonu çalıştırdıysa misafir çocuğu çok geç demektir.
Sağol hocam dosyayı açmadığından eminim zaten tam yüklenip açacağını gördüğümde odaya girdim.👍

Açmadıysa bir şey olacağını sanmam ama anlamadıgım şey 5dk da nasıl indirdi.

Bende orasını anlamadın odaya girdiğimde dosya yüklenmişti ve tam acacaktı dosyayı hocam.

Sağ ol hocam dosyayı açmadığından eminim zaten tam yüklenip açacağını gördüğümde odaya girdim.👍

Bende orasını anlamadın odaya girdiğimde dosya yüklenmişti ve tam acacaktı dosyayı hocam.

Bir dahakine salona giderken Windows L yapmayı unutma.

Dosyayı açmadıysanız sorun yok ancak zaten dosya .gadget yani bilinmeyen bir uzantı olduğu için Windows bunu açamayacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı