Gain V1 hazır sistem alınır mı?

Bütçe
13000
LoL Valorant PUBG gibi oyunlar oynuyorum genelde ek olarak edit render vs işlerle alakam yok gündelik olarak kullanacağım parça değiştirmeden 3-4 sene gider mi bir sorun çıkarmadan?

Biraz daha verip bunu al bence 12100F'In oyun performansı daha iyi ve bu sistemin parçaları da daha iyi:

Biraz daha verip bunu al bence 12100F'In oyun performansı daha iyi ve bu sistemin parçaları da daha iyi:
o işlemci ısınıyor diye görmüştüm sanki o fiyat bandında en iyisi o sistem mi?

Aşağıdaki sistem iyi midir farklı tavsiyeleriniz var mı maksimum 13000TL olacak şekilde.

@Merdo34 @messinicocugu
Bu sistemde PSU değişikliği de gerekli, Nvidia şart ise İnfluencer sistem alınabilir.
12100F için stok soğutucu yeterde artar bile, ısınan bir işlemci değil, güç tüketimi düşük.

İnsanlara bir şey öneriyorsunuz ama bakmadan etmeden. Önerdiğiniz sistem, arkadaşın sisteminden hem pahalı, hem de 3060 8 GB, gain v1'deki 12 GB 3060. Ve gain v1'deki işlemciyi 5600 yaparsak fiyatlar aynı oluyor. Bir şeyler yazarken dikkat edin. İnsanlar para veriyor bunlara.

İnsanlara bir şey öneriyorsunuz ama bakmadan etmeden. Önerdiğiniz sistem, arkadaşın sisteminden hem pahalı, hem de 3060 8 GB, gain v1'deki 12 GB 3060. Ve gain v1'deki işlemciyi 5600 yaparsak fiyatlar aynı oluyor. Bir şeyler yazarken dikkat edin. İnsanlar para veriyor bunlara.
Haklısınız.
İnfluencer sistem ile aynı anda bu sistem satışa çıkmıştı ve çıktıkları zaman 3060 ın 12 GB versiyonları bulunuyordu.
Bende sistemi tekrar incelemeden İntel sistemi tasdikledim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı