Mount & Blade II: Bannerlord – War Sails alınır mı?

Makaleler
6
Daha fazla  
Bannerlord'u modsuz 400 saat civarı oynayıp sıkıldım. Biraz ara verip mod ile oynamayi düşünüyordum ama DLC geldiğini gördüm.
DLC alınır mı? Kaç saat oynanış sunuyor ve ekstra neler ekliyor?
DLC:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunu modsuz 400 saat oynadıysan Modlu 1000 saat devireceğini düşünüyorum. Ayrıca DLC çok farklı bir sistem getiriyor. Daha iyi bir indirim oranı ile alınabilir. Şuan pek alınabilir değil bana kalırsa. Kendimde 600 saat kadar oynamış birisi olarak bu kadar paraya değeceğini düşünmüyorum.

Gemiler ile savaşma özelliği ekliyor kara savaşlarına deniz de ekleniyor. Oyuna ek süre ekleyeceğini pek sanmıyorum ama deniz kentlerine gemiler ile kuşatma vs yapabileceğimizi düşünüyorum henüz inceleme yapmadım DLC hakkında.

Hocam DLC güzel gibi gemi mekaniği, yeni krallık ve yeni bir hikaye sunuyor ama kaç saat sunuyor bilmiyorum bu fiyata alınır mı? Emin değilim.

@akaReckless
İlk başta modlu oynayıp fiyatı daha uygun olunca mi DLC'yi alayım? Bu durumu düşündüm ama yerel fiyatlandırma kalkabilir mi?
@ilkay kalfa
Yerel fiyatlandırma değişmez. Modlu oynayıp zamanla daha iyi bir indirim gelecektir. Şuan çıkışa özel %10 vermişler ama ileride %30-40 olabilir. DLC güzel gözüküyor. Harita baya değişmiş yeni bir medeniyet eklenmiş. Fiyatı daha uygun olursa bende almayı düşünüyorum.

Mount & Blade II: Bannerlord digital Deluxe aldığım zaman war sails de geliyor mu?
Gelmiyor.

Yerel fiyatlandırma değişmez. Modlu oynayıp zamanla daha iyi bir indirim gelecektir. Şuan çıkışa özel %10 vermişler ama ileride %30-40 olabilir. DLC güzel gözüküyor. Harita baya değişmiş yeni bir medeniyet eklenmiş. Fiyatı daha uygun olursa bende almayı düşünüyorum.
18 Aralık'ta bende %30-40 indirime gireceğini düşünüyorum şuan kesinlikle değmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı