Konudan bir alıntı.
Kumar oynasın istiyosunuz herkes. Aynı fiyat bandında her türlü NVIDIA alır bomboş yorumlar yapmayalım. Benim için konu kilit. Arkadaş ne alıyorsa alsın. Hayrını görsün.
Konudan bir alıntı.
Demek bu yüzden AMD düşmanı olmuşsunuz. Sizi de anlamak zor değil. Kartınız arızalı çıkmış. Ama sırf bunun yüzünden AMD karalaması yapılmasına gerek yok.Çözüldü: AMD "sürücü zaman aşımına uğradı" hatası
Merhaba 3 günlük bilgisayarımda bu problemle karşı karşıyayım. Ekran kartı FurMark, heaven, OCCT gibi stres testlerinde hata vermezken, 3D mark benchmark testini tamamlayamıyor ve bu hatayı veriyor. Ayrıca LoL, Valorant gibi oyunlarda bu hatayla karşılaşmazken, CS:GO, God of War gibi oyunlarda...www.technopat.net
Kumar oynasın istiyosunuz herkes. Aynı fiyat bandında her türlü NVIDIA alır bomboş yorumlar yapmayalım. Benim için konu kilit. Arkadaş ne alıyorsa alsın. Hayrını görsün.
İyi de kardeşim RX 5000 serisi sorunlu ve üretimi duran bir seri zaten.Bir mağdurumuz daha var. Arkadaşımıza yardımcı olursanız seviniriz.Asus Dual RX 5500 XT sürücüleri sistemde drop'a yol açıyor
Sakat AMD 23.4.1 güncelledikten sonra drop problemleri başladı GTA 5 ve Valorant'ta. 23.2.1 yükledim, 2 gün sorunsuz kullandım. Ama bugün yeniden aynı problem ortaya çıktı. 23.3.2 yükledim, devam ediyor sorun. Bunun bir çözümü var mıdır? Keşke 300 TL fazla verip 1650 Super alaydım.www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.