Gaming-6600 vs CYBER-6600

Dostum çok amatörler. Ürününde arıza çıkarsa başın ağırır.

Hocam bunu dedikten sonra cidden oradan alasım kalmadı gerekirse Teknosa gibi yere gitmeyi düşünüyorum sonuçda parayı ben beleşe almıyorum umarım para iadesini alıp kurtulursunuz insanları deli ediyorlar cidden

Hocam bunu dedikten sonra cidden oradan alasım kalmadı gerekirse Teknosa gibi yere gitmeyi düşünüyorum sonuçda parayı ben beleşe almıyorum umarım para iadesini alıp kurtulursunuz insanları deli ediyorlar cidden
Vatan falan biraz daha iyi. Amd kart klasik wattman hatası verince başıma bu iş geldi. Böyle firmalar iade edilen kartları tekrardan hazır sistemlere takıp satabiliyorlar. Riski aza indirmek istersen nvidia kart öneririm.

Vatan falan biraz daha iyi. AMD kart klasik WattMan hatası verince başıma bu iş geldi. Böyle firmalar iade edilen kartları tekrardan hazır sistemlere takıp satabiliyorlar. Riski aza indirmek istersen NVIDIA kart öneririm.

Bende öyle düşünüyorum vatan kazık yapıyormuş Teknosa'ya gidesim var da aslında her yer kazık. Bir de laptop alasım var hem monitör de lazım olacak iş işten çıkılmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı