Çözüldü Gainer nasıl kullanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Şiyako 2000

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 5 kg HIQ gainer aldım ölçek 100 gram. Ben günde spordan 2 saat önce 2 ölçek spordan 2-3 saat sonra 2 ölçek kullanıyorum. Yani günde toplam 400 gram. Off day'lerde ise sadece 1 ölcek alıyorum. Doğru mu acaba?

Çözüm
Günlük aldığın kaloriye göre değişir. Kalorisini hesapla yaktığın kaloriyi hesapla ona göre yap.
Atıyorum spora gittiğin zaman günde Total 3000 kalori yakıyorsun, 2000 kalori de yemek yiyorsun kilo almak için minimum 3 ölçek gainer alman lazım (1 ölçeği 400 kalori) bu dediğim değerlere göre kişinin 4 ölçek alması doğru olacaktır. Aynı şeyi off daylerde de hesaplayarak yapabilirsin.
Günlük aldığın kaloriye göre değişir. Kalorisini hesapla yaktığın kaloriyi hesapla ona göre yap.
Atıyorum spora gittiğin zaman günde Total 3000 kalori yakıyorsun, 2000 kalori de yemek yiyorsun kilo almak için minimum 3 ölçek gainer alman lazım (1 ölçeği 400 kalori) bu dediğim değerlere göre kişinin 4 ölçek alması doğru olacaktır. Aynı şeyi off daylerde de hesaplayarak yapabilirsin.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı