Gainer önerisi

Noldu dostum abinemi yazdıracaksın :D? HIQ aromalrında az da olsa kalori ve şeker içeriyor sen bana 1 kalorisiz 0 şeker bir şey gösterebilir misin?

Yoksa akşama kadar araştırmamı yapacaksın güzel bir cevap verebilmek için bu kadar rezil olma.

Dostlar nutrade markası hakkında bilgisi olan var mı arkadaş o fabrikada çalışıyormuş gibi savunuyor ve piyasanın en iyi gainer olduğunu iddia ediyor var mı fikri olan.
@Aodien_yigit @cinar_yasarrr

Nutrade çok sağlam marka, wheylerin hammaddeyi optipep(carbery) fonterra ve volactan alıyor (volactan izole de alacaklar yakın zamanda), wp hattından yazdım ve konuştum bayağı iyi bilgi verdi her volactan alıyoruz diyene güvenmeyin dedi ve TR'deki sahte protein tozlarının sebepleri e*ka ve ast*s*ndır dedi zaten ast*s*nın pek güvenilir olmadığı swissin patlamasından belliydi, hiqtir Hardline'dır bigjoydur vs bu markalara bakış açımı da değiştirdi ve en güvenilir olanın Hardline olduğunu söyledi, git mutlaka wp hattından ulaş ve konuş burada söyleyemediğim daha çok şey var başları yanmasın diye, @cinar_yasarrr @Aras the Great mutlaka gidin konuşun.

Son düzenleme:
Nutrade çok sağlam marka, wheylerin hammaddeyi optipep(carbery) fonterra ve volactan alıyor (volactan izole de alacaklar yakın zamanda), wp hattından yazdım ve konuştum bayağı iyi bilgi verdi her volactan alıyoruz diyene güvenmeyin dedi ve TR'deki sahte protein tozlarının sebepleri e*ka ve ast*s*ndır dedi zaten ast*s*nın pek güvenilir olmadığı swissin patlamasından belliydi, hiqtir Hardline'dır bigjoydur vs bu markalara bakış açımı da değiştirdi ve en güvenilir olanın Hardline olduğunu söyledi, git mutlaka wp hattından ulaş ve konuş burada söyleyemediğim daha çok şey var başları yanmasın diye, @cinar_yasarrr @Aras the Great mutlaka gidin konuşun.
Hammaddeyi söylüyorlar ise iyi fakat markaya bakıç açım değişmedi, çünkü eğer cidden kaliteli bir marka olsa az çok isim yaparlardı, Swiss patlak vermesi ile astosana benimde bakış açım değişti, en güvenilir Hardline diye birşey yok güven olarak hepsine aynı bakabiliriz çünkü ne farbrikalarına giriyoruz neden söyledikleri hammaddenin karışım olup olmadığını biliyoruz.

Hammaddeyi söylüyorlar ise iyi fakat markaya bakıç açım değişmedi, çünkü eğer cidden kaliteli bir marka olsa az çok isim yaparlardı, swiss patlak vermesi ile astosana benim de bakış açım değişti, en güvenilir Hardline diye bir şey yok güven olarak hepsine aynı bakabiliriz çünkü ne farbrikalarına giriyoruz neden söyledikleri hammaddenin karışım olup olmadığını biliyoruz.

Hocam gidin bir konuşun kaynak belirterek açıklıyorlar.

Hammaddeyi Avrupa'nın en büyük üreticilerinden biri olan milk specialtiestan alan marka leş bir firma öyle mi? Anlıyorum.
Fiyat olarak daha iyi alternatifleri varken sırf hiq reklamları yüzünden 'alman kalitesi' mantığıyla herkesin oradan alışveriş yapmasına ithafen öyle birşey söyledim. Daha iyi alternatifleri var. Verseler kullanacğaım bir whey ancak kendi parama kıymam. Ama o kadar çok reklam yapıyorlar ki ederinden fazlasına satıyorlar.

Noldu dostum abinemi yazdırcaksın :D? Hiq aromalrında azda olsa kalori ve şeker içeriyor sen bana 1 kalorisiz 0 şeker birşey gösterebilirmisin?

Yoksa akşama kadar araştırmamı yapıcaksın güzel bir cevap verebilmek için bu kadar rezil olma.

Dostlar Nutrade markası hakkında bilgisi olan varmı arkadaş o fabrikada çalışıyormuş gibi savunuyor ve piyasanın en iyi Gainer olduğunu idda ediyor varmı fikri olan.
@Aodien_yigit @cinar_yasarrr

Evet kanka nerden anladın ya, abime dedim abi nutradei gömüyolar koş yardım et. Öğle paydosunda gelip sana yazmıştım şimdi işten çıktım :D Araştırma yapmaya ihtiyaç duyacak kadar bilgim olmasa neden burada tartışmaya gireyim. Sen biraz daha araştır istersen. Nutradein sadece gainerını ve pre workoutunu öneririm. Şuan nutradei falan savunmuyorum sadece bilgissiz bir şekilde ''bu tarz gainerlar sağlığınızı elinizden alır bla bla bla' demen beni rahatsız etti. Yemeğimi yiyip cevabı yazacağım. (Aslında abim hala işten gelmedi)

@Aodien_yigit leş demedik zaten. Normal standart bir marka, popüler olması onu en iyi ürün yapmaz.
Demek istediğim bu.

Öncelikle o kadar cahil bir yorum yapmışsınki başını okuyunca bir güle tutdu kardeşim, servis fiyatı diye lanse ediyorsun, HIQ bir servisi 200 gram, Nutrade bir servisi 100 gram sence bu ikisi aynı servis oranımı fiyatlarda 100 gramına göre karşılaştırılır ayrıca HIQ indirim kodlu fiyatına bakman lazım konuya o kadar uzaksinki bu baştan yazdığınla belli oluyor

En iyi karbonhidrat türü yulaf unu mudur? Geç sinidirilen yulaf unu he, seninle tartışmak bile istemiyor umarım şaka amaçlı söylemişsindir, bu mümkün değil Maltodextrin Golden FUEL denilen bir karbonhidrat türüdür ve oldukça yararlıdır, Vitargo ile birlikte en iyi karbonhidrat türledir. Dostum bana nerede Nutradein Vitargo kullandığını gösterebilir misin? Lütfen göster koskoca HIQ nün koyamadığı Vitargoyu Nutrade mi koymuş güldürme beni. Konu hakkında hiçbirşey bildiğin yok boş boş konuşuyon.

Peki içinde EAA enzimlerini 10 gramdan aza tutan Nutradein WPC değeri kaç olmasını bekliyorsun en fazla WPC35 sen bunu 80 ile karşılaştırabilirmisin, bu ikisini karşılaştırmak aptallıktır, HIQ şeker oranının aromalarına bağlı çünkü tadları güzel, Gainer 3 ana şeyden oluşur Karbonhidrat,Protein,Tatlandırıcı farklı bir madde girmez ne kadar yoğun bir protein koyarsan o kadar kalitesi artar.

Cahilliğini bir kere daha gün yüzüne çıkarıyım o halde çünkü cidden komik durumdasın. Sen cidden Nutradein hammaddesinin daha kaliteli olduğunu mu düşünyorsun HIQye göre adı sanı belli olmayan bir markanın bu kadar fanatikliğini yapan bir cahil ilk defa görüyorum lütfen çık ve açıkla hammaddeleri ne karşılaştıralım hangisi daha iyi, Hıq, Bigjoy gibi büyük markalar baba baba hammaddelerini açıklarken senin bu dandik markan neden açıklayamıyor yoksa en ucuz yollu hammaddeye mi kaçıyor? Büyük markalar birçok yerde değerleri pek iyi değildir Weider, Optic gibi, peki sana bir soru neden bu markalar tercih edilir? Çünkü HAMMADDE kalitesi ile ürünlerini doldurur taşırırlar bu hammadde kalitesi supplementler için olmazsa olmazdır fakat senin gibi bunu anlamayan yobaz düşünceye sahip insanların anlaması biraz zor olabiliyor. Hammadde kalitesi ne kadar artarsa üründen alacağın verimde o kadar artar. Bir kez daha cahilliğini koymuşsun ortaya asıl olarak Pre-Workoutlarda hammaddeye bakılmaz bay bilmiş :D çünkü Pre-Workout saf maddelerin birleşim ile oluşur sen bunu anlayamadan yazıyorsun, Sordum baktım ne yazan var ne dönen eğer sen hammaddesini yada fabrikasını biliyorsan söyle bu marka neye dayanıyor.

Kilo almak beslenmeden geçer eğer beslenmesi yerinde bir bireyse beslenmesininde üzerine çıkmak istersen Gainer alark bunu destekleyebilir arkadaş açtığı konuda Gainer istiyor ve Gainer öneriyoruz neyin peşindesin sen? HIQ Türkiye toprakları üzerinde en kaliteli üretim yapan markadır, eğer sen HIQ gibi bir marka varken Nutrade öneriyorsan ya fanboysundur yada paran yoktur fakirsindir, bir bilgin yok googledan baktığın 2-3 cümleyi bir araya getirmeye çalışmışsın onuda yapamamışsın, benim formda fitness üzerinden 1000e yakın mesajım var lütfen beni yasaklandır burda birçok kişiye yardımcı oldum, senin gibi ağızdan dolma bilgilerle konuşmuyoruz burda amacımız millete düzgün yardım etme amcanın markasımıdr nedir Nutrade ilk defa savunan görüyorum, bir bilgin yok boşboş konuşmaya gelmişsin bilgin olmadığı konular hakkında yorum yapma.
Evet servis miktarı konusunda bir hatam olmuş.Hiq da nutrade de indirim kodlu fiyatına bakmıştım. Şimdi nutrade ürününü servis gramajını hiq a eşitleyip bakalım.
Nutrade servis başı fiyat = 31 Tl , Hiq servsi başı fiyat 48.5 Tl
İçeriklere bakalım
1691597299693.png

Eğer ki arada karb kalitesi farkı olmasaydı sadece içeriklere bakınca eşit diyebilirdim(fiyata bakmaksızın). Çok yüksek yağ olarak görünebilir ancak kilo almak için kalori almaya çalışan birisi için çok da önemli bir değer değil 9gr(Tabikide eksi).

En iyi karb kaynağı maltomudur? :D maltodekstrin dediğimiz şey şekerdir farkındamısın bilmiyorum? İnsülin peak için birebir. Yulaf ununda böyle bir sorun var mı sence? Ben yulafı 1e mi yazmışım kontrol et istersen. Maltodekstrin ile şekerin vücuttaki etkileri benzerdir hatta glisemik indeks yönünden, kan şekerini zıplatma, insülin spike, yönünden bakarsak daha bile yüksekdir diyebilirim. Maltodekstrinin en iyi karb kaynağı olduğunu kimden duydun?
1691598446584.png

Vitargo nedir bilir misin? Ayrıca koskoca hiq yazacaksan niye bu tartışmaya girdin ki? Tartışmanın başından hiq'yu kafanda 'koskoca alman kalitesi' moduna sokmuşsun, garip.

Dostum öncelikle whey değil sadece gainerı savunduğumu bil. Nutrade gainerın esansiyel amino asitlerini nerden gördün bilemiyorum. Ayrıca eaa ile wpc değerinin pek bir alakası yok. Nasıl anlatacağım bilemiyorum. 100 GR bir maddenin 35 gramı protein ise, bu üründe fazlaca laktoz ve yağ olacağı anlamına geliyor. Peki bunun eaa ile alakası var mı? Yani wpc35 hammaddeden 225 gr civarı koyarsak ve 80 gr protein değeri elde edersek, eaa değeri sence wpc80den farklı mı olur? Büyük ihtimalle sorunun cevabı hayır ancak çok çok yüksek laktoz ve yağ değeri elde edersin. Asıl sorun burada laktoz ve yağ yani.Gainerda wpc değerine bakarak yorum yapman biraz saçmalık kısaca.;
Peki ya hiq aroması yüzünden şekerli demeniz? Yapay tatlandırıcı dediğimiz nedir bilirmisiniz? Kaloriisz değersiz vücutta 0 olan birşey. Yani vücuda soktuğunuz zaman kan şekerini oynatmaz bile. Çoğu ürüne yapay tatlandırıcı eklerler. Belki çok az aroma desteklemek için kalorili şeyler. Eğer böyle birşey olursa da protein değerinden vs. çalmak zorunda kalırlar ve bu aromadan aromaya değişir. Bak bakalım hiq gainerın aromadan aromaya herhangi bir değeri değişiyor mu? Bu kadar basit bilinen birşey için bile bu kadar yazdırdın :D
Gainerın kalitesini belirleyen şey proteindir tarzı bir anlam çıkartıyorum o cümlenizden de?
Çok mantıksız bir cümle gainer almak isteyen kişi kalori fazlası yaratmak istiyordur doğrumuyum?
Sen kalori fazlası yaratmak istesen tavuğu mu arttırırsnı yoksa kaliteli karbonhidratlarını mı?
Proteini protein tozundan alırsın karbı iyi almaya bak. Şekerden yani maltodekstrinden değil yulaf unundan vitargodan almaya bak.

Hammadde kalitesi bla bla yine.Nutradein hammaddesinin hiqdan iyi olduğunu iddia etmiyorum arkadaşım, markayı sevdiğim falan da yok 1 tane ürününü alırım sadece. Hiq da kaliteli olan hammadde nedir? Maltodekstrin, Nutrade de nedir? Vitargo ve yulaf unu.
Olay sadece malto olsaydı hiq derdim ancak maltodekstrini ondan daha iyi olan birşeyle kıyaslyırouz. Örneğin rtx 4060 için dersin ki msi alınmaz asus alınır, bu 4060ın kaliteli olmasına bağlı yani maltonun. Ancak rtx 4070le en kaliteli 4060ı da karşılaştırsan birşey değişmez. Malto maltodur değişen birşey yok, güveniirliği artıyor. Weider dediğimiz markayı tercih edeceğim birçok ithal marka da var onu belirteyim. Marka güvenilirse wheye atılan wpc80, wpc80dir. Her türlü sen vücuduna 24 gr protein alıcaksın. Biraz düşün bakalım arada bir fark olabilir mi? '' Yo yo hayır dostum, bu kaliteli wpc80. Vücudun 24 gr proteini 35 gr olarak sayacak'' falan mı diyebiliriz? :D. Etki aynı, 24 gr protein wheyden geldiği sürece.
Pre workout kısmını anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız. Siz sanıyormusnuuz markalar gidip saf aminoları alıp bir kutuya karıştıyıor? O halde bomboş içerikli olimp r - weiler nasıl dünyanın en iyi pre si? Peki ya içeriği boş olan trec? trecin r weilerın grenade in içeriğini ben tek bir protein ocean prede toplarım ama aynı etkiyi almam imkansız. Demek istediğim budur. Al bakalım 1600 gr beta, 290 gr kafein r weilerla aynı mı oluyor?
Tam olarak nereye sordunuz technopata falan mı. Markaya mail atarsanız cevap gelecektir. Bazı hammaddelerini çinden bazılarını trden alıyor marka.
Kilo almak beslenmeden geçer eğer beslenmesi yerinde bir bireyse beslenmesininde üzerine çıkmak istersen Gainer alark bunu destekleyebilir arkadaş açtığı konuda Gainer istiyor ve Gainer öneriyoruz neyin peşindesin sen? HIQ Türkiye toprakları üzerinde en kaliteli üretim yapan markadır, eğer sen HIQ gibi bir marka varken Nutrade öneriyorsan ya fanboysundur yada paran yoktur fakirsindir, bir bilgin yok googledan baktığın 2-3 cümleyi bir araya getirmeye çalışmışsın onuda yapamamışsın, benim formda fitness üzerinden 1000e yakın mesajım var lütfen beni yasaklandır burda birçok kişiye yardımcı oldum, senin gibi ağızdan dolma bilgilerle konuşmuyoruz burda amacımız millete düzgün yardım etme amcanın markasımıdr nedir Nutrade ilk defa savunan görüyorum, bir bilgin yok boşboş konuşmaya gelmişsin bilgin olmadığı konular hakkında yorum yapma.
Öncelikle sizin bana kalori açığı fazlası vs. ders vermenizi beklemiyorum, konumuz da bu değil. Hiq tr toprakları üzerinde en kaliteli üretim yapan markadır söyleminize karşı çıkıyorum. Sana sormazlar mı bilader neyi kaliteli yapıyor ne işe yarıyor? Diğer markalardan ne farkı oluyor da kaliteli oluyor? Bu kadar fiyat farkı nedir? Hiq 5 gr glutaminle, aloprotein 5 gr glutaminin farkı nedir?
Nutrade fanboyu falan değilim, gainerı hiq almadığım için fakir damgası koymanda güldürdü.
İnternetten 2 - 3 cümle bakmış olsaydım senin gibi olurdum. Hiq kalitesi falan derdim. Ağızdan dolma bilgiler zaten hiq nun daha iyi olduğunu gösteriyor. Kim kulaktan duyma bilgilerle konuşuyor belli oluyor.1000e yakın mesajının olmasıyla konunun ne alakası var :DD Nutrade gainerı ilk defa savunan görüyorsan, tebrikler artık bilgili biriyle konuşuyorsun.

Unuttuğum kısmı da ekliyeyim. İki ürünün servis fiyatı arasında ki 17.5 tl ile türkiyenin en güvenilir ve iyi markası olan supplementler.comdan bir whey alabiliriz. İyi forumlar hocam.

Senin cevabının hammadesi daha kaliteli olsa da, benim cevabım haklı olunca karşılaştırma yapamıyoruz dostum.

Bana abine mi verdin dedikten sonra 2 adet arkadaşını etiketlemen de garip olmuş

Son düzenleme:
Aman aman neler dönmüş burada arkadaşlar sakin lütfen.

Bana abine mi verdin dedikten sonra 2 adet arkadaşını etiketlemen de garip olmuş.

Vallahi hocam hem arasın yazdıklarını hem de sizin yazdıklarınızı okudum ikinizde de katıldığım noktalar var lakin sizi daha haklı buldum hele ki r-weiler Grenade kısmında %100 haklısınız, markayla da görüştüm hammadelerini söylediler ve çeşitli bilgiler verdiler tek tek temele ve kaynaklara dayandırıp, birçok güvendiğim markayla ilgili de bilgi sahibi oldum diyebilirim.

Son düzenleme:
Hammaddeyi söylüyorlar ise iyi fakat markaya bakıç açım değişmedi, çünkü eğer cidden kaliteli bir marka olsa az çok isim yaparlardı, Swiss patlak vermesi ile astosana benimde bakış açım değişti, en güvenilir Hardline diye birşey yok güven olarak hepsine aynı bakabiliriz çünkü ne farbrikalarına giriyoruz neden söyledikleri hammaddenin karışım olup olmadığını biliyoruz.
Bu mesajını görmemişim.Fabrikalarına sen giremiyorsun haberin olsun. İsim yapmak için reklam gerekiiyor. Hammadde kaliteli olunca kendiliğinden isim yapılmıyor dostum.

Vallahi hocam hem arasın yazdıklarını hem de sizin yazdıklarınızı okudum ikinizinde de katıldığım noktalar var lakin sizi daha haklı buldum hele ki r-weiler Grenade kısmında %100 haklısınız, markayla da görüştüm hammadelerini söylediler ve çeşitli bilgiler verdiler tek tek temele ve kaynaklara dayandırıp, birçok güvendiğim markayla ilgili de bilgi sahibi oldum diyebilirim.
Teşekkür ederim hocam. Tek isteğim instagramda reklam yapmadığı için herhangi bir markaya sallanmaması.

Bu mesajını görmemişim. Fabrikalarına sen giremiyorsun haberin olsun. İsim yapmak için reklam gerekiiyor. Ham madde kaliteli olunca kendiliğinden isim yapılmıyor dostum.

Teşekkür ederim hocam. Tek isteğim Instagram'da reklam yapmadığı için herhangi bir markaya sallanmaması.

Hocam direkt sallamamış aslında hem ham madde hem içerik kıyası yapmış fakat yine de siz haklısınız, nutradei bilmiyordum bende sallayacaktım ama yorum yapmadan bir fikir ve bilgi sahibi olayım dedim harbiden sağlam marka ve çok ilgililer, reklam ve sponsorlukla ilgili de konuştum, Hardline'ın Serdar aktolgası var bilirsiniz eğer bizde de öyle segmentte biri olsa düşünebiliriz demişlerdi daha da bilgi vermişlerdi fakat buraya yazamıyorum bazı şeyleri.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı