Gainer tavsiyesi

Bütçenizi belirtirsen yardımcı olabilirim. Çünkü çok pahalıya da var çok ucuza ve dandik olan da.

Arkadaşlar Gainer için ne kadar bütçe ayrılır bilmiyorum ancak Trendyol üzerinden satılanların bütçesi iyi gibi 5 kg 500 600 liraya bile var.

Arkadaşlar Gainer için ne kadar bütçe ayrılır bilmiyorum ancak Trendyol üzerinden satılanların bütçesi iyi gibi 5 kg 500 600 liraya bile var.
500 600 tlye 5-6 kilo dediklerin mass gainer sen mass gainermi istiyorsun yoksa gainermi istiyosun. normal gainer istiyosan 5kglık hardline gainer al en iyilerinden biridir şuanda aktif olarak kullanıyorum bende kilo almak için faydasınıda görüyorum ama sadece gainer kullanarak kilo alamazsın. ondan kazandığın enerjiyi kaloriyi kasa dönüştürmen lazımki bünyene giren kalori bünyende kalsın yoksa enerji olarak geri atarsın içtiğini yani günde ne kadar kullanırsan kullan bunu vücudunda hapsetmezsen uçar gider. 5kg hardline gainer 950 tl internetten alman daha iyi olur shaker falan hediyesi oluyor 2 tane oldu bende shaker.

Peki hocam mass ile normal arasındaki fark nedir? Çünkü aşırı bir fiyat farkı var.

Peki hocam mass ile normal arasındaki fark nedir? Çünkü aşırı bir fiyat farkı var.
Mass gainerlar kütle arttırmaya yöneliktir göbek bölgesi değilde üst bölgelerden yağsız kilo alırsın kaslı kilo alma gibi denilebilir, gainerlarda direk kilo aldırmaya yöneliktir belli oranda yağlı kilo alırsın ama daha hızlı kilo alırsın.

İnternetten biraz araştırma yapmıştım ikisi de hemen hemen aynı yola çıkıyor benim için. Ben daha çok markaya olan güvenimden dolayı korkuyorum. Linkteki markada bir sıkıntı yaşa mıyım?
Run Nutrition Gainer 5000 Gr (çikolata Aromalı) + Shaker + Huni + 2 Adet Tek Kullanımlık Whey Protein Hediye Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

O sana bağlı işte hocam biri yağlı kilo aldırıyor sen kasa çeviriyon diğeride direk kasa yönelik aldırıyor. Ama ne olursa olsun spor yapmazsan bir işine yaramaz arkadaşında dediği gibi yanına desteklemek için sürekli makarna pilav gömecen. Yani sadece gainer içip spor yaparsanda çok bir işine yaramaz. Adı üstünde takviye bunlar normal yeme içmene ek takviye olarak alacaksın ama normal yeme içmeni değiştirecen. Tabiri caizse çatlayana kadar yiyecen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…