Daha fazla
1 senede gunluk iki öğünle nasil gobek yaptığımı da açiklar mısın, 72ten 88cmye çıktı gobek cevremGainera para verme boşa harcarsın paranı. Gainerlar şeker dolu git tatlı yine aynı mantık. Kalori ihtiyacını aşarsan zaten kilo alırsın gainer tek başına sana kilo aldırmayacak onun yerine paranı kaliteli yağlara harca kuruyemiş fıstık ezmesi badem ezmesi vs. Hem daha güzel hem kaliteli vucudün ihtiyacı olan yağlar var içinde onun dışında karb ağırlık ver proteini eksik etme.
Bu arada cevaplar komedi yağ kasa dönüşmez ve gainer kilo aldırmaz sen kalori ihtiyacını aşmadığın sürece sen 3 öğün burger ye kalori ihtiyacını aşmıyorsa kilo almazsın altında kalıyorsa aksine verirsin. göbek yağlandırıp ya da göbek yağlandırmayıp altı üstü geliştiren bir yiyeyecek yok donunuzdan sallamayın sen antrenman yapıp fazla kalori yersen temiz bir şekilde tabii ki kas kazanacaksın ama yağda kazanacaksın bu kaçınılmaz ne yaparsan yap ama kötü beslenirsen vucudun kazancağı yağ artar o yüzden mevzu temiz beslenmek ve gainerlar şeker dolu dünyanın en gereksiz şeyi şeker dolu bile olmasa.
Paranı çok harcamak istiyorsan ya git whey veya creatin al ya da git kendine 1 karton protein bar al çok daha mantıklı. yada en kötü pre workout al ama gainer alma.
Ben gaineri takviye olarak almak istiyorum zaten, gunde 1 ara, 3 normal ogunle 2000kalori ustune cikmaya calisiyorum ek olarak da gainer ile bunu yukseltmek hedefim.Donunuzdan sallamayın derken? Kullanıp faydasını görmüşüz ki başlıkta da yazdığı gibi tavsiye vermişiz. Dsö de mi görevlisin yoksa bilmediğimiz bir ek takviye karşıtı dernek yöneticisi misin? Adı üstünde tavsiye TDK anlamını istiyorsan bkz. "bir kimsenin, bir şeyin iyi, işe yarar olduğunu belirterek onu birine salık verme." bizde işe yaramış ki söylüyoruz donunuzdan sallamayın ne? Ki özelliklede yazmışız sadece gainer kullanarak kilo alamazsın diye.