Gainer tavsiyesi

1 senede gunluk iki öğünle nasil gobek yaptığımı da açiklar mısın, 72ten 88cmye çıktı gobek cevrem

Ben gaineri takviye olarak almak istiyorum zaten, gunde 1 ara, 3 normal ogunle 2000kalori ustune cikmaya calisiyorum ek olarak da gainer ile bunu yukseltmek hedefim.

Vallahi kardeşim ben sana söyleyim ek takviye olarak da alsan boş boş durursan bir işe yaramaz sadece yağlanma yapar. Kilo almak istiyorsan naçizane tavsiyem sporda yap. Ben 62 63 kilodan yükselemedim o kadar uğraştım ama miğdem bir yerden sonra yemeyi reddettiği için yiyemeyip kilo alamadım. Spora başladım aldığım kaloriyi yakmaya başladığım için otomatik olarak acıkmaya başladım sporan önce kahvaltıda 4 parmak kadar ekmek yerdim öğle yemeğinde 1 tane roll ekmek çorba içsem keserdi keza akşamda aynı. Şimdi sabah en az yarım ekmek öğlen 1 ekmek akşam 2 farklı öğünde en az 500 gr tavuk göğsü en az 350 450 arasında prinç yiyorum. Ha bıktırdı tavuk pilav ama biraz daha kilo alıp salacağım zaten. Ama tabii kilo almak için birçok faktör var kim ne derse desin o kadar diyetisyene gittim hastaneye gittim hepsi aynısını söyledi alkol ve sigaran varsa günlük aldığın kaloriye biraz daha eklemen lazım çünkü etkiliyorlar.

Verdiğin bilgiler ve veriş şeklin son derece cahilce yok göbeklendirir yok alt söyle olur üst böyle olur yazmissin öyle bir şey yok. Öyle bir besin veya takviye yok senin vücudunun belli bir bölgesine etki edecek. Ve gainerlar şeker dolu en kötü şekilde almak istiyorsan kiloyu al.

O 2 öğünde aldığın kaloriler yüksektir kardeşim gün sonunda olay calories in calories out. Ben sana tek öğünde 2bin kaloride yerim zor değil.

Gainer alma diyorum çünkü içeriğine bakarsan kötü ve bende kullandım faydası yok o yüzden dedim ya paranı kuruyemislere harca fıstık ve badem ezmesi gibi şeyler al hem kaliteli besin hem sağlıklı yağ. Ben 6 senedir spor yapıyorum çoğu hatayı kendim yaptım zaten halihazırda sen yine alıp kendin denemek istersen senin tercihin.

Sunuda belirteyim ben 120 kiloya çıkmış biriyim sadece besinlerle ve ara sıra protein tozu kullanarak oda proteini eksik alıp tavuk yiyemedim günler için olay sende bitiyor. Kalorisi yüksek besinler yiyerek çok rahat alırsın kiloyu.

Bunun cevabı bu şekilde verilmez ama işte yanlış veya eksik bir bilgi varsa düzeltirsin. Ben bildiğimi yazdım mass gainer tüm vücut odaklı daha çok yağlanma amaçlı kullanılır, gainer ise kas kütlesi için kullanılır diye biliyorum. Hiç kötü şekilde de kilo almadım kendimi sporla desteklediğim için gayet dengeli gitti ne aşırı saçma bi göbek yaptım nede yağlanma oldu.

Kankam odaklanma yok olay basit sen burgerking yiyip antrenman yap yine kilo alır kas kazanırsın tertemiz beslenip antreman yap yine kazanıyorsun zaten temiz beslenince yağlanma az oluyor. amaç kilo almaksa ve naturelsek yağlanma kaçınılmaz. Eğer yaglanmak istemeyip yavaş yavaş uzun vadede kas kazanımı istiyorsaniz ve bulk cut uğraşmak istemiyorsanız maingaining araştırın derim.

Abicim yazdıklarımı okumuyorsunuz onu anladım da, sence spor yapmasam neden whey veya gainer tavsiyesi isteyeyim. Zaten günlük yeteri kadar beslenmeye çalışıyorum da 2000 kalori zor buluyorum, bide malzeme yetişmiyor eve. Bi kutu alıyoruz yumurta hemen bitiyor, evdekiler bana çıkışmaya başladı

Şimdi bu üründe şeker var da ben mi göremiyorum. Kuruyemiş tavsiyesini gördüm en kısa zamanda almaya gideceğim zaten. Whey alacaktım gün içinde protein tüketimim az olduğu için, ama bu ürün porsiyonu wheydeki porsiyondan 2-3gr az protein içeriyor ayrıyetten karbonhidrat da var ve şeker yok. Kötü mü sizce? Bunun yerine her öğün 2 kaşık toplam 6 kaşık zeytinyağı içip günlük ekstra 800 kalori alsam istediğim kalori miktarına ulaşıyorum. Hangisi daha mantıklı gainer mi zeytinyağı mı

O zaman whey olarak ne önerirsiniz? Bnimde günlük yeteri kadar eti tüketemediğim oluyor(ya evdeki stok bitiyot yada ben üşeniyorum artık hazırlamaya )

Son düzenleme:
Besinlerin hepsi tüm vücut odaklı ben bunu diyorum.

Kanka gaineri al kendin test et. Ben sana spor yapmıyorsun demedim zaten. Kaloriyi zor buluyorsan fıstık veya başka bir ezme Plus protein tozu diyorum gainer almazdım ben. Bu arada yumurta tavuktan ziyade onları yemen lazım ama karb yemen lazım bütün olay karb neredeyse en ucuz makarna pilav patates bunları yiceksin. Attığın ürün bigjoy ne kadar iyi bilemem şekersiz diyorsa sofra şekeri yoktur ben genel konuştum zaten gainerlar için. Onun dışında karb yiyip 2bin kalori üstüne çıkmama imkanın yok minik bir kase falan yemen lazım 1 günde ki altta kalasın. Ben olsam protein tozu alırdım dediğim gibi ama şansını denemek ve nasıl olduğunu görmek istiyorsan gainer dene. Karbonhidratı yükseltipte kilo almamak zor iş zaten az yiyorsundur. Ben 2bin kaloriyi geçmemek için o kadar çok dikkat ediyorum ki yediğime içtiğime kahvaltıyı kafadan sayıyorum 4 yumurta 4 dilim ekmek ya da 100gr yulaf muz fıstık ezmesi falan filan yesen 800 1000 kalori almış olacaksın zaten. Ara öğünlere meyve veya fındık fıstık diğer öğünler makarna tavuk ya da tavuk pilav ya da makarna ton balığı veya başka bir balık yaptın mı 2000 kaloriyi aşmamak mümkün değil.

marka olarak ben hardline, ve myprotein kullandım myprotein kesinlikle alma hardline iyi diye düşünüyorum proteinocean da kullandım çok çok önce tadı iyi ama içerik kötü deniliyor araştırmadım. şuan kullanmıyorum çünkü tavuk yumurta yiyorum zaten çözüyorum işi alıcak olsam tatlı falan yapmak için alırdım hardline çikolatalı.

ve senin kalori ihtiyacınıda boyunu kilonuda bilmiyorum. kısaca ihtiyacın 2500 ise günlük 2700 3000 ye kilo al

Son düzenleme:
174, 68 kiloyum gunluk 2500-2700 civari almam gerekiyor sanirim. Ben fatsecrettan hesap edince suan aldigim kalori gunluk 2100 falan. Attigim gainerda evet sofra sekeri yok. Whey proteinden aldigim kadar protein var içinde yaninda ekstra karb da tüketmiş olurum diye düşünuyordum almayi.

Keşke ben o kadar az yiyebilsem sen karb yükselt en basit makarna yap sosla ye. Yanına protein.

İkisi de aynı markanın ürünü fakat BigJoy, bir tık daha iyi hammadde kalitesine sahip. İkisi de üzmez, ikisinden birini de alsanız sıkıntı yok. BigJoy sadece bir tık daha iyi ek içerikler sunuyor.
Bigjoyun bu linkteki gainerini kullanmışmıydınız ? 3 kere kullandım fakat baş dönmesi ve hafif bulantı yapıyor, 3-4 saat iştah sıkıntım oluyor ve vücut dengem o gün bozuluyor. Normal midir bilemedim. İshal falan yok ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…