Gainer vs protein tozu

Adonis31

Hectopat
Daha fazla  
Aslında aradaki farkları biliyorum fakat fiyat olarak konuşmak gerekirse 800 gram protein tozu 700 lira, creatinde alınca 1070 lira tutuyor ama sadece gainer alırsam 2.5kg içerisinde 3G creatin var ve protein orani olarak protein tozunda 19 gram varken Gainer'da 16 gram var; yani çok bir kayıp yok aksine daha mantıklı gibi. Bulk da yapıyorum şu siralar, sizce gainer almaya değer mi? Ocean'dan alacağım daha once almıştım memnundum aslında.

Aslında aradaki farkları biliyorum fakat fiyat olarak konuşmak gerekirse 800 gram protein tozu 700 lira, creatinde alınca 1070 lira tutuyor ama sadece gainer alırsam 2.5kg içerisinde 3G creatin var ve protein orani olarak protein tozunda 19 gram varken Gainer'da 16 gram var; yani çok bir kayıp yok aksine daha mantıklı gibi. Bulk da yapıyorum şu siralar, sizce gainer almaya değer mi? Ocean'dan alacağım daha once almıştım memnundum aslında.
Gereksiz gainer.

Gainer'daki protein oranları protein tozundakiyle aynı mı ona bakmak lazım, BCAA glutamin oranları farklıdır muhtemelen aynı zamanda 16g protein için muhtemelen 60G karbonhidrat alacaksınız, karbonhidratı pirinçunu, patatesten de alabilirsiniz (patates çok iyi kaynaktır) yani bulk da öyle mühim olan bir şey değil, kilonuzu koruyacak veya 100-200 kalori fazlasını alsanız yeterli oluyor diğer türlü yağlanırsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı