A Alprnplt Kilopat Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 332 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #11 Phanzox dedi: Pre Workout'ı ne yapacaksın? Kafein yağ yakımına yardımcı olur onu geç. İlla alacağım diyorsan rice cream al fazlaca. Genişletmek için tıkla... Ankara da yaşadağım için her yer yokuş salona gidene kadar enerjim kalmıyor. Günlük en az 5-6 bardak kahve içiyorum zaten hocam. Phanzox dedi: Pre Workout'ı ne yapacaksın? Kafein yağ yakımına yardımcı olur onu geç. İlla alacağım diyorsan rice cream al fazlaca. Genişletmek için tıkla... 4 kutu rice mı alayım yoksa 2 kutu rice 1 kutu pre mi alayım? Son düzenleme: 16 Aralık 2023
Phanzox dedi: Pre Workout'ı ne yapacaksın? Kafein yağ yakımına yardımcı olur onu geç. İlla alacağım diyorsan rice cream al fazlaca. Genişletmek için tıkla... Ankara da yaşadağım için her yer yokuş salona gidene kadar enerjim kalmıyor. Günlük en az 5-6 bardak kahve içiyorum zaten hocam. Phanzox dedi: Pre Workout'ı ne yapacaksın? Kafein yağ yakımına yardımcı olur onu geç. İlla alacağım diyorsan rice cream al fazlaca. Genişletmek için tıkla... 4 kutu rice mı alayım yoksa 2 kutu rice 1 kutu pre mi alayım?
Phanzox Decapat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 4.754 Makaleler 1 Çözümler 10 16 Aralık 2023 #12 Alprnplt dedi: Ankara da yaşadağım için her yer yokuş salona gidene kadar enerjim kalmıyor. Günlük en az 5-6 bardak kahve içiyorum zaten hocam. 4 kutu rice mı alayım yoksa 2 kutu rice 1 kutu pre mi alayım? Genişletmek için tıkla... Daha yeni başladığınızdan ötürü ve kilonuzdan dolayı zaten ağır antrenman yapmazsınız. Rice alın kilo alımınıza katkı olsun. Ayrıca 5-6 kahve çok fazla kafein direncini arttırırsınız bir süre sonra etkisi azalır iyice.
Alprnplt dedi: Ankara da yaşadağım için her yer yokuş salona gidene kadar enerjim kalmıyor. Günlük en az 5-6 bardak kahve içiyorum zaten hocam. 4 kutu rice mı alayım yoksa 2 kutu rice 1 kutu pre mi alayım? Genişletmek için tıkla... Daha yeni başladığınızdan ötürü ve kilonuzdan dolayı zaten ağır antrenman yapmazsınız. Rice alın kilo alımınıza katkı olsun. Ayrıca 5-6 kahve çok fazla kafein direncini arttırırsınız bir süre sonra etkisi azalır iyice.