Arkadaşlar selam, bu hazır sistemi alacağım ama hiç kullanmadım. Bu ekran kartını diğer kartlara göre FPS daha mı az verir ya da güvenilir mi?

Güvenilir. Bir sorun olmaz.Arkadaşlar selam, bu hazır sistemi alacağım ama hiç kullanmadım. Bu ekran kartını diğer kartlara göre FPS daha mı az verir ya da güvenilir mi?
Hangi ssd önerirsiniz ben de sata Samsung 500gb var şimdilik idare edemem miGüvenilir, şu an zaten tekil olarak satın alacaksanız da piyasadaki en ucuz 4070 Super modeli o fakat bu kalitesiz olduğu anlamına gelmiyor. Gainward güzel markadır. Linkini attığınız sistem de o bütçelerde gerçekten bir F/P kralı fakat SSD'si maalesef kalitesiz, bütçeniz çıkışıyorsa değiştirin. Ne hikmetse orta segment SSD'ler koymamışlar, dandik dunduk SSD'lerden bir anda top-notch SSD'lere geçiyor.
Güvenilir, şu an zaten tekil olarak satın alacaksanız da piyasadaki en ucuz 4070 Super modeli o fakat bu kalitesiz olduğu anlamına gelmiyor. Gainward güzel markadır. Linkini attığınız sistem de o bütçelerde gerçekten bir F/P kralı fakat SSD'si maalesef kalitesiz, bütçeniz çıkışıyorsa değiştirin. Ne hikmetse orta segment SSD'ler koymamışlar, dandik dunduk SSD'lerden bir anda top-notch SSD'lere geçiyor.
Edersin bence. Gün gelince elindekini sat. Git 1 TB veyahut daha üstünü al. Ama 16x2 32 gb olsaydı daha performanslı ve geleceğe dönük olur.Hangi ssd önerirsiniz ben de sata Samsung 500gb var şimdilik idare edemem mi
Hocam yok yaO kasaya,ssd yeterliyse. Bence 4070’e,nereden baksan 16x2 32 GB CL 30 değerinde bir ram yakışır. Eğer maddi durumun varsa yükselt hocam. Varken alabiliyorsan al,varsa tabi.
Cok fiyat farkı çıkıyor muEdersin bence. Gün gelince elindekini sat. Git 1 TB veyahut daha üstünü al. Ama 16x2 32 gb olsaydı daha performanslı ve geleceğe dönük olur.
4 bine de ikinci el telefon alacam 40 bin bütçem vardıEdersin bence. Gün gelince elindekini sat. Git 1 TB veyahut daha üstünü al. Ama 16x2 32 gb olsaydı daha performanslı ve geleceğe dönük olur.
Oradan ‘özelleştirip’ seçebiliyorsun rami. Sanırsam 2.032 TL mi ne fark çıkıyor. Kesinlikle varsa değer.Hocam yok ya
Cok fiyat farkı çıkıyor mu
Telefonu bilemiyorum kardeşim benim. İstersen net bakayım farka 1 dakikaHocam yok ya
Cok fiyat farkı çıkıyor mu
4 bine de ikinci el telefon alacam 40 bin bütçem vardı
Hocam yok ya anlık fps drop yer miyim peki?Oradan ‘özelleştirip’ seçebiliyorsun rami. Sanırsam 2.032 TL mi ne fark çıkıyor. Kesinlikle varsa değer.
Bak hocam ya bir de bu 7600 için de ekran kartı var anlık fps drop yemem değil mi?Oradan ‘özelleştirip’ seçebiliyorsun rami. Sanırsam 2.032 TL mi ne fark çıkıyor. Kesinlikle varsa değer.
Telefonu bilemiyorum kardeşim benim. İstersen net bakayım farka 1 dakika
Hayır.Hocam yok ya anlık fps drop yer miyim peki?
Bak hocam ya bir de bu 7600 için de ekran kartı var anlık fps drop yemem değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.