Gainward 4070 Super nasıldır?

ALio9

Hectopat
Daha fazla  
4070 Super bakıyordum. Birkaç tanesini eledim. Fiyat olarak falan 3 tane kaldı 2 tane Gainward 1 tane Zotac var. Gainward olanlar daha ucuz. Gainward markası iyi midir yoksa Zotac mı alayım? Arasında 300 lira fark var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gainward GeForce RTX 2060 Super ekran kartım vardı. Gainward serisinde ekran kartının termal macunu bittiğinde ekran kartı doğal olarak zaten ısınıyor. Ancak Gainward ekran kartı modellerindeki termal pedi kaliteli kullanmamış. Termal Ped'in içindeki su ısındığında akıyor. Aman diyeyim Gainward almayın aldırmayın. Su çipe kadar giderse bir 4070 parası daha ödersiniz. İyi marka ama uzun vadede berbat.

hocam aynı fiyat bandında msi ve gigabyte buldum bunlar nasıl.

palit de var

Hocam Gigabyte Windforce OC modeli var ucuza o nasıldır? MSI Ventus 2X 26k gözüküyor fakat satıcıya git deyince 28k oluyor o yüzden ya Zotac alacağım ya da Gigabyte. Gainward sıkıntılıymış o yüzden riske atmayacağım.

Gainward Palit'in alt markası. Palit güvencesi altında yani. Palit ve Gainward NVIDIA partneri. Gigabyte Windforce modeli alınmaz. Traktör sesi duymak istiyorsanız başka tabii. Marka bazlı değil de modele göre tercih yapmalısınız. Gainward phanter modeli üst seviye olmasa da Windforce modelini tokatlar.

Hocam gigabyte windforce oc modeli var ucuza o nasıldır? MSİ ventus 2x 26k gözüküyor fakat satıcıya git deyince 28k oluyor o yüzden ya zotac alacağım yada gigabyte. Gainward sıkıntılıymış o yüzden riske atmacağım.
Gigabyte çok ısınır. MSI önerebilirim.

Hocam gigabyte windforce oc modeli var ucuza o nasıldır? MSİ ventus 2x 26k gözüküyor fakat satıcıya git deyince 28k oluyor o yüzden ya zotac alacağım yada gigabyte. Gainward sıkıntılıymış o yüzden riske atmacağım.
Yanlış bilgi vermek istemem ama internette bir kaç form sitesi gezdim. Güvenilir kaynak okudum. Zotac iyi bir marka ama %100 performans istiyorsan kesinlikle MSI al derim ben. Okuduğum kaynaklara göre.

hocam aynı fiyat bandında msi ve gigabyte buldum bunlar nasıl.

palit de var
O atılan iki model de markacılık sömürüsü ile satmaya çalışıyor. Çoğu milletin "marka değil ama" dediği model bunlardan iyidir. Önerim şu anda da indirimde diye Asus dual olabilir iki fanlılar arasında en iddialı modellerden birisi.

Gigabyte çok ısınır. MSI önerebilirim.

Yanlış bilgi vermek istemem ama internette bir kaç form sitesi gezdim. Güvenilir kaynak okudum. Zotac iyi bir marka ama %100 performans istiyorsan kesinlikle MSI al derim ben. Okuduğum kaynaklara göre.
MSI da pek iyi sayılmaz. 30 serisi ventus 2x ler kadar olmasa da yine de tierlist lerin paspası ve fiyatının üstüne satılıyor.

O atılan iki model de markacılık sömürüsü ile satmaya çalışıyor. Çoğu milletin "marka değil ama" dediği model bunlardan iyidir. Önerim şu anda da indirimde diye Asus dual olabilir iki fanlılar arasında en iddialı modellerden birisi.

MSI da pek iyi sayılmaz. 30 serisi ventus 2x ler kadar olmasa da yine de tierlist lerin paspası ve fiyatının üstüne satılıyor.
Doğru diyorsun. Katılıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı