Evet, ekran kartım bu. 8 GB olduğu için pişmanım. İleride kullanamayacağımı düşünüyorum ama bu ekran kartı OC değil. Fazla değil VRAM'i 10 GB olsa yeterli. Yapılabilir mi?
VRAM'e OC yapamazsın. O ekran kartına 8 GB yeter. 8 GB'dan fazla VRAM kullanacak kapasiteye sahip olmayan kas gücü açısından güçsüz bir ekran kartı zaten.
VRAM'e OC yapamazsın. O ekran kartına 8 GB yeter. 8 GB'dan fazla VRAM kullanacak kapasiteye sahip olmayan kas gücü açısından güçsüz bir ekran kartı zaten.
Kartın saf gücüdür. RTX 4060 Ti dediğin kart DLSS ve Frame Gen sayesinde ayakta duruyor. RDR 2'de Ultra ayarlarda 80 FPS marifet değil. 7 yıl önce çıkan RX 480 ekran kartımla da Ultra'da oynuyorum ben o oyunu. Oyun çıkalı 6 yıl oldu.
Kartın saf gücüdür. RTX 4060 Ti dediğin kart DLSS ve Frame Gen sayesinde ayakta duruyor. RDR 2'de Ultra ayarlarda 80 FPS marifet değil. 7 yıl önce çıkan RX 480 ekran kartımla da Ultra'da oynuyorum ben o oyunu. Oyun çıkalı 6 yıl oldu.
Biz AAA kalite oyunlarından bahsediyoruz zaten kötü kart değil Frame Generation teknoloji olmasa günümüzdeki birçok oyunda Ultra'da Ayarlar'da 60FPS üstünü bile veremez diye düşünüyorum bu yıl PC'ye çıkacak Oyunlar'da bu belli olacaktır.