VRAM'e OC yapamazsın. O ekran kartına 8 GB yeter. 8 GB'dan fazla VRAM kullanacak kapasiteye sahip olmayan kas gücü açısından güçsüz bir ekran kartı zaten.
RTX 4060 Ti güçsüz mü?
Kas gücü açısından evet. 8 GB o kartın ideali.
Kas gücü nedir? RDR 2 de Ultra ayarlarda 80 FPS veren bir kartın güçsüz olduğunu düşünmüyorum.
Kas gücü nedir? RDR 2'de Ultra ayarlarda 80 FPS veren bir kartın güçsüz olduğunu düşünmüyorum.
2019'da PC'ye çıkmış bir oyunu karşılaştırmayın, güncel oyunlar konusunda demiş arkadaş sanırım.
Kartın saf gücüdür. RTX 4060 Ti dediğin kart DLSS ve Frame Gen sayesinde ayakta duruyor. RDR 2'de Ultra ayarlarda 80 FPS marifet değil. 7 yıl önce çıkan RX 480 ekran kartımla da Ultra'da oynuyorum ben o oyunu. Oyun çıkalı 6 yıl oldu.
CS 2 gibi yeni oyunlarda da 300 FPS gibi FPS alıyorum birkaç ayarı performansa çekince.
CS 2 gibi yeni oyunlarda da 300 FPS gibi FPS alıyorum birkaç ayarı performansa çekince.
Kartın saf gücü NVIDIA'ya gelecek güncellemeler ile düzelebilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.