Gainward Ghost RTX 4060 Ti ile overclock yapılır mı?

Skyfalton

Hectopat
Daha fazla  
Evet, ekran kartım bu. 8 GB olduğu için pişmanım. İleride kullanamayacağımı düşünüyorum ama bu ekran kartı OC değil. Fazla değil VRAM'i 10 GB olsa yeterli. Yapılabilir mi?

Yanlış bilgi
VRAM'e OC yapamazsın. O ekran kartına 8 GB yeter. 8 GB'dan fazla VRAM kullanacak kapasiteye sahip olmayan kas gücü açısından güçsüz bir ekran kartı zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kas gücü nedir? RDR 2 de Ultra ayarlarda 80 FPS veren bir kartın güçsüz olduğunu düşünmüyorum.

Kartın saf gücüdür. RTX 4060 Ti dediğin kart DLSS ve Frame Gen sayesinde ayakta duruyor. RDR 2'de Ultra ayarlarda 80 FPS marifet değil. 7 yıl önce çıkan RX 480 ekran kartımla da Ultra'da oynuyorum ben o oyunu. Oyun çıkalı 6 yıl oldu.

2019'da PC'ye çıkmış bir oyunu karşılaştırmayın, güncel oyunlar konusunda demiş arkadaş sanırım.

CS 2 gibi yeni oyunlarda da 300 FPS gibi FPS alıyorum birkaç ayarı performansa çekince.

Kartın saf gücüdür. RTX 4060 Ti dediğin kart DLSS ve Frame Gen sayesinde ayakta duruyor. RDR 2'de Ultra ayarlarda 80 FPS marifet değil. 7 yıl önce çıkan RX 480 ekran kartımla da Ultra'da oynuyorum ben o oyunu. Oyun çıkalı 6 yıl oldu.

Kartın saf gücü NVIDIA'ya gelecek güncellemeler ile düzelebilir mi?

CS 2 gibi yeni oyunlarda da 300 FPS gibi FPS alıyorum birkaç ayarı performansa çekince.

Biz AAA kalite oyunlarından bahsediyoruz zaten kötü kart değil Frame Generation teknoloji olmasa günümüzdeki birçok oyunda Ultra'da Ayarlar'da 60FPS üstünü bile veremez diye düşünüyorum bu yıl PC'ye çıkacak Oyunlar'da bu belli olacaktır.

Kartın saf gücü NVIDIA'ya gelecek güncellemeler ile düzelebilir mi?

Bir de CS ekran kartı değil işlemci bazlı bir oyun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı