Gainward marka ekran kartı sorun çıkarır mi?

Adonis31

Hectopat
Daha fazla  
7900 yerine 4070 Super'e karar verdim. Gainward 23K Galax modelleri 25.5k aradaki fiyat farkına değer mi yoksa Gainward iyi midir?

Çıkartmaz.
Ama malzeme kalite olarak aralarında Galax bir tık daha iyidir. Soğutma vs.

Bu video da aynı seri 4060 Ti'ları arkadaş karşılaştırıp tek tek test edip içlerini vs açıp malzeme ve soğutuculara bakmış size de bir fikir verir. Misal 4070 de biraz fark edebilir bu ama genel anlamıyla farklar bunlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Misal bende PNY 4070 3 fanlı XLR8 Epic-X var ne oyunu açarsam açayım 70 üstüne çıkmıyor kart. Ama 2 fanlı modeli belki daha üste çıkar.

Hocam ben Çin malı Zotac 4070 super kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım. Gainward Tayvan malı olduğundan daha da kalitelidir. Bence alınır.

Tamam sağ olun arkadaşlar Galax almaya çalışacağım ama bütçe el vermezse Gainward Palit gibi markalara yonelirim.

Gainward'ın 4070 Super'i (ghost olan) en çok ısınan modellerden birisi, şahsen tercih etmezdim.

Gainward'ın 4070 Super'i (ghost olan) en çok ısınan modellerden birisi, şahsen tercih etmezdim. Aralarında 1400 TL varken Galax almak daha mantıklı bence.

Zaten Galax'i almaya çalışırım diğer seçenek olarak rx 7900 de var 4070 Super yerine ama bilemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı