GAINWARD RTX 2060 Ghost vs Gigabyte RTX 2060

Halihazırda undervoltage'da 48 derecede kullandığım RTX 2060 Ventus XS modelim var. Benim için önemli olan şey çekirdek sıcaklığından daha çok VRAM sıcaklığı. Pad alıp değiştirmemde mümkün olmayacak çünkü kart sıfır olacak. Genelde GPU ile VRAM arası 25-30 derece civarı bir fark oluyor. Kullanan vardır belki diye hemfikir sahibi olmak istedim hem de Gigabyte kullananların yorumunu duymak istedim teşekkürler yorumlar ve öneriler için.

Hocam çok derin bilgi veremeyebilirim ancak bende 2060 gigabyte kullanıyorum. Bu ekran kartının en büyük sorunu yeterli yükle otomatik fanların az rpm de dönmesi onuda after burner gibi uygulama indirip yük altında yüzde kaç çalıştırmak size kalıyor. Ben şahsen Assasin Creed Valhalla oynuyorum Herşey en yüksek ayarda gpu değeri ayar yapmadan önce 70 72 derece oluyordu şuan 58 62 dereceye kadar düştü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı