Elektronik Gainward RTX 4070 Ti 19.999,08 TL!

@LordCalap düşmeyeceğini mi düşünüyorsunuz?

Ben kartların bitcoin artışından dolayı da ciddi artacağını düşünüyorum.

19k lık kartı 17k ya düşecek diye beklerken birden 25-30 k ları görebiliriz. Biraz riskli geliyor bana beklemek. Eğer ihtiyacınız varsa bu oynak ekonomide almak en doğru seçim olacaktır.

Son 1 ayda btc 300bin tl den 450 bin tllere çıktı. Biraz daha artarsa miningcilere gün doğar.

Ben kartların bitcoin artışından dolayı da ciddi artacağını düşünüyorum.

19k lık kartı 17k ya düşecek diye beklerken birden 25-30 k ları görebiliriz. Biraz riskli geliyor bana beklemek. Eğer ihtiyacınız varsa bu oynak ekonomide almak en doğru seçim olacaktır.

Son 1 ayda btc 300bin tl den 450 bin tllere çıktı. Biraz daha artarsa miningcilere gün doğar.
Bitcoin ekran kartı ile mining edilmiyor. Ethereum ediliyordu o da bitti güncelleme ile.

Ben de almak istiyorum ama bu fiyatın üzerine vade farkı binmesi üzücü. Peşin fiyatına taksit imkanı olmalı. Kartın hem argb olması hem de 2760mhz farbrika çıkışlı oc’li olması artı bir durum. Bakarsanız üst model kartlar hariç alt model kartların coreclock hızları düşük oluyor. Bunda öyle bir durum yok. Zaten Gainward Phoenix, Phantom modelinin üzerinde bir model. Yani en alt model olarak satılmıyor.

Ben açıkcası telefon almak ve pc bileşenleri için seçim zamanını ve sonrasını bekleyeceğim. Kılıçdaroğlu'nun ana seçmen hedefi gençler. Dolayısıyla eğer seçimi kazanırsa elektronik ürünlerin vergilendirmesine yönelik bir düzenleme yapacaktır. Buradan nemalanmak isteyen iktidar da seçim öncesi bazı adımlar atabilir. Bence bekleyelim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı