Gainward RTX3060 Ghost TR 9999 TL!

Çok ucuz! Hemen almalıyım! Arkadaş bu fiyat nedir ya, bu kartın ederi en fazla 3200 TL'dir. Ne zaman düzelecek bu lanet piyasa? Gerçekten kendimi boğazlayasım var. Allah'ın belası piyasa yüzünden 2 senedir param var ama ekran kartımı değiştiremiyorum.

Çok ucuz! Hemen almalıyım! Arkadaş bu fiyat nedir ya, bu kartın ederi en fazla 3200 TL'dir. Ne zaman düzelecek bu lanet piyasa? Gerçekten kendimi boğazlayasım var. Allah'ın belası piyasa yüzünden 2 senedir param var ama ekran kartımı değiştiremiyorum.
Bir diğer seçenek 2. el. 3.200'e anca 2. el RX 570 bulursun maalesef.

Bir diğer seçenek 2. el. 3.200'e anca 2. el RX 570 bulursun maalesef.

3000 TL'ye bulmuştum zaten, 50 kere düşündükten sonra RX 560'ın bir üst modeline geçmek için 1500 TL fark mı vereceğim diyip vazgeçtim.

Kartın çıkış fiyatı 330$ firmalar sıfır kar ile satsa zaten 4500 ediyor 3200'e NVIDIA'nın fabrikasından alamazsın.

Bu ülkenin gerçekleri var hocam istersen kafana sık fakat bu fiyatların düzelmesi bu ülke için çok zor iktidar değişse bile çok iyi şartlar olsa bile bu ürünleri 5000 TL altında bulmak imkansız yine de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı