Gainward RTX3060 Ghost TR 9999 TL!

Bu ülkenin gerçekleri var hocam istersen kafana sık fakat bu fiyatların düzelmesi bu ülke için çok zor iktidar değişse bile çok iyi şartlar olsa bile bu ürünleri 5000 TL altında bulmak imkansız yine de.

Hocam piyasa düzelse en azından yine Amazon Jp'den falan alırız ama dünyada düzelmiyor ki gerçekten çok uzun sürdü bu iş.

Valla hiçbir şeyden değil de AMD kartların enerji tüketiminden dolayı alinabilirligi çok yüksek. Elektrik faturalarini düşününce yüzde 50 daha fazla sarfiyatı olan kartı alasim gelmiyor.
O kadar da değil. 6600 XT 140w çekiyorsa 3060 170w çekiyor. Güncel olarak iki kartı da kullanıyorum bu arada.

Hocam piyasa düzelse en azından yine Amazon Jp'den falan alırız ama dünyada düzelmiyor ki gerçekten çok uzun sürdü bu iş.

Kendim 3070 hayalim varken 3060 ve 34 inç monitöre mahkum kaldım çünkü bütçe her bir üst seviyede 2 katına geliyor 3060 ve 34 inç monitörü 11k fiyata getirdim şimdi 3070 ve 43 inç 4K hayalim vardı nereden baksan 22-23K fiyata gelecekti zorlamadım zaten zor zamanlardayız o yüzden 3060 ve 34 inç monitör ile mutluyum yapacak bir şey yok.

@Rustin Cohle hocam nasıldır bunun soğutması? Üzer mi? 6600 XT daha makul geliyor ancak çevremde AMD GPU sorunlarıyla uğraşan o kadar çok insan var ki, çekiniyorum.

Palit Dual soğutması ile aynı 64 dereceyi geçmedi daha bende 30 dakika FurMark testinde bile. Kafam rahat olsun diyorsan 3060 al geç bu fiyata TR garantili gayet iyi bu şartlarda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı