Yanlış anlaşıldım sanırım yani diğer sitedeki fiyatlarına göre alınır.
Alınmaz TR için şu an attığım en ucuz 3060 çift fan bu 2.el hariç.
Yanlış anlaşıldım sanırım yani diğer sitedeki fiyatlarına göre alınır.
Bu ülkenin gerçekleri var hocam istersen kafana sık fakat bu fiyatların düzelmesi bu ülke için çok zor iktidar değişse bile çok iyi şartlar olsa bile bu ürünleri 5000 TL altında bulmak imkansız yine de.
O kadar da değil. 6600 XT 140w çekiyorsa 3060 170w çekiyor. Güncel olarak iki kartı da kullanıyorum bu arada.Valla hiçbir şeyden değil de AMD kartların enerji tüketiminden dolayı alinabilirligi çok yüksek. Elektrik faturalarini düşününce yüzde 50 daha fazla sarfiyatı olan kartı alasim gelmiyor.
Besler.
Hocam arkadaşın demek istediği aynı kart GG'de falan 12.000 civarı yani senin attığın fiyat baya uygun, alinabilir.Alınmaz TR için şu an attığım en ucuz 3060 çift fan bu 2.el hariç.
Hocam piyasa düzelse en azından yine Amazon Jp'den falan alırız ama dünyada düzelmiyor ki gerçekten çok uzun sürdü bu iş.
@Rustin Cohle hocam nasıldır bunun soğutması? Üzer mi? 6600 XT daha makul geliyor ancak çevremde AMD GPU sorunlarıyla uğraşan o kadar çok insan var ki, çekiniyorum.
https://www.hepsiburada.com/gainwar...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.15.8
TR garantili çift fan iyi fiyat.
Oyun+mining karma hesap yaparsan fark büyüyor. Sırf oyun için yazdığımı nereden çıkardın mesajimdan?O kadar da değil. 6600 XT 140w çekiyorsa 3060 170w çekiyor. Güncel olarak iki kartı da kullanıyorum bu arada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.